Šlágr kola se odehraje mezi Olomoucí a FBC Ostrava. Foto: FBC Ostrava Šlágr kola se odehraje mezi Olomoucí a FBC Ostrava. Foto: FBC Ostrava
12. 11. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Rozjetá Olomouc hostí FBC Ostrava, bude se hrát derby mezi Bohemians a Střešovicemi

 



V neděli 12. listopadu se odehraje kompletní 10. kolo ČEZ Extraligy. V nejvyšší ženské soutěži dojde na střet rozjeté Olomouce, která na domácím hřišti přivítá FBC Ostrava, proti sobě se v pražském derby postaví také florbalistky Bohemians a Střešovic. Nováček z Třince vyzve Vítkovice a Židenice budou čelit Chodovu.

Nedělní program ČEZ Extraligy

K1 Florbal Židenice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
14:00, VUT CESA Brno I
Florbalistky Olomouce ukázaly cestu, jakou lze na Chodov vyzrát a navázat na ně jistě budou chtít také Židenice, které už potřebují bodovat. Jenže na druhou nelze neočekávat, že Chodov si porážku nevzal k srdci a podruhé již podobné zaváhání nebude chtít připustit. Vyšší kvalita je na straně pražského týmu, ten ji ale tenkráte bude muset potvrdit.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

FBS Olomouc – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
15:00, SH Čajkaréna Olomouc
Šlágr tohoto kola přinese souboj rozjeté Olomouce, která v minulém kole porazila Chodov a FBC Ostrava, které zase zapsalo výhru v pondělním televizním ostravském derby. Dva týmy na pozitivní vlně se tak utkají v nyní již regulérním souboji dvou týmů z TOP 4. Pokud si máme tipnout, kromě remízy v základní hrací době, věříme také v to, že v utkání padne více než 12 branek.
Tip Florbal.cz: Remíza po základní hrací době

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBC Intevo Třinec
17:00, SC Dubina Ostrava

Pár kol zpět se s houževnatým nováčkem z Třince pořádně zapotil Třinec a na pozoru se jistě musí mít také Vítkovice, protože Třinec proti nim nebude mít co ztratit a právě proti Chodovu ukázal, že v rámci jednoho zápasu umí favorita pořádně potrápit. Navíc poměrně dost hráček Třince prošlo Vítkovicemi, takže zápas bude mít náboj i z tohoto pohledu. Vítkovice jsou v utkání jednoznačným favoritem, musí ale podat především zodpovědný výkon.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

FbŠ Bohemians – PSN Tatran Střešovice
17:00, Jedenáctka VS

Pražské derby mezi Bohemians a Střešovicemi má favorita v týmu Tatranu, pikantní bude ovšem především díky nedávno uskutečněnému přestupu dvojčat Korbelářových do Bohemians. Omlazený tým Tatranu se výsledkově trochu hledá, což jistě cítí také Bohemians, kteří by mohli podat výkon na své nejvyšší úrovni, a poté favorita potrápit. Volíme sice výhru Tatranu, ale velkým překvapením by nebylo, kdyby se body nakonec dělily.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

Bulldogs Brno – Crazy girls FBC Liberec
18:00, SH SportPoint Brno
Nedělní kolo uzavírá duel mezi Bulldogs Brno a Libercem. Sezóna Buldoček asi neprobíhá podle představ, poněkolikáté se dostáváme k Třinci, který dokázal s brněnským týmem bodovat. O to samé se jistě pokusí také Liberec, obecně lze čekat velmi ofenzivní utkání, ve kterém by neměl být problém překročit hranici deseti gólů.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*