Florbalistky Olomouce porazily Bulldogs a jsou třetí. Foto: FBS Olomouc Florbalistky Olomouce porazily Bulldogs a jsou třetí. Foto: FBS Olomouc
17. 11. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Sváteční kolo přinese souboj Bulldogs s Tatranem a pražské derby

 



Jedenácté pokračování ČEZ Extraligy přinese poslední partie v rámci první poloviny základní hrací části. Proti sobě se tak především postaví Bulldogs Brno s Tatranem Střešovice, proběhne také pražské derby mezi Chodovem a Bohemians, Olomouc se pak představí v Třinci.

Program 11. kola ČEZ Extraligy

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – K1 Florbal Židenice
15:00, ČPP Aréna
Židenice byly v samém začátku příjemnou štikou ligy, naposledy ale utrpěly těžký direkt od Chodova v podobě sedmnácti branek. Ani proti Ostravě, navíc na palubovce soupeře a je nečeká nic lehkého a bodový zisk by byl velkým překvapením.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

TJ Znojmo LAUFEN CZ – 1. SC TEMPISH Vítkovice
16:00, SH TJ Znojmo
Pro domácí se bude jednat o další zápas, ve kterém mohou pouze získat zkušenosti. Jejich bodový zisk by byl obrovským překvapením, naopak se dá očekávat, že Vítkovice možná přivezou hráčky širšího kádru tak jako v minulém zápase proti Třinci, kdy si nejvyšší soutěž poprvé zahrála Adéla Částečková.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FBC Intevo Třinec – FBS Olomouc
17:00, SH Stars Třinec
Olomouc míří do Třince, kde se už Chodov přesvědčil, že jej nečeká nic lehkého. Přesto by Olomouc měla potvrdit svou formu, která ji vyšvihla až do přímého boje o pozici v TOP 4. Oba týmy jsou zvyklé na ofenzivní pojetí florbalu, takže by v tomto zápase mohlo padnout opravdu hodně branek.
Tip Florbal.cz:
Výhra Olomouce za 3 body

Bulldogs Brno – PSN Tatran Střešovice
18:00, SH SportPoint Brno
Na první pohled asi nejzajímavější duel dvou týmů, které zatím neprožívají úplně optimální sezónu, leč u Tatranu Střešovice je to způsobeno také tím, že tým musí najít své nové lídry. Na domácí půdě ale favorizujeme Bulldogs, kteří jistě vytáhnou své ofenzivní trumfy.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FbŠ Bohemians
18:30, SH Jižní Město
Pražské derby přinese také speciální televizní studio, ale favorit utkání zůstává zřejmý ve florbalistkách Chodova. Bude ale zajímavé sledovat, jak se proti nim bude prezentovat posílený tým Bohemians, který naposledy v pražském derby podlehl o jednu branku Střešovicím.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*