Tatran porazil v televizním utkání Vítkovice. Foto: Tatran Střešovice Tatran porazil v televizním utkání Vítkovice. Foto: Tatran Střešovice
22. 11. 2023 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Tatran se naladil na Champions Cup. Před televizními kamerami dal Vítkovicím 8 gólů a má 4 body náskok

 



Florbalisté Tatranu Střešovice poslali Wileru před semifinále Champions Cupu jasnou vizitku. Před televizními kamerami si jednoznačně poradili v souboji prvních dvou týmů Livesport Superligy s Vítkovicemi, které porazili vysoko 8:1. Dařilo se především dvojici Marek Beneš – Matěj Havlas.

V pražské UNYP Aréně, jako by se čas vrátil o rok zpět. Vítkovicím sice nelze upřít snahu, ale Tatran byl v utkání lepším týmem a zvítězil zaslouženě.

Skóre otevřel přesně po šedesáti sekundách Beneš, který využil nezištný pas Hanáka, stejný hráč skóroval v první části ještě jednou, tentokráte zakončil kombinaci celé své formace.

V polovině utkání se prosadil Hatala a dal Vítkovicím naději, tu ale ještě v prostřední části vzali Eliáš s Benešem.

Ve třetí třetině pak Tatran dominoval a čtyřmi zásahy rozhodl o celkovém vítězství v poměru 8:1.

„Výsledek úplně nevypovídá o tom, co se na hřišti dělo, nicméně jsme rádi, že jsme to zvládli takovým výsledkem a byli jsme hodně produktivní, ačkoliv jsme mohli vstřelit ještě více branek. Musíme ale být nohama na zemi,“ řekl v přenosu České televize Matěj Havlas.

Tatran tak svému pondělnímu soupeři odskočil na rozdíl čtyř bodů, Vítkovice ale mají dva zápasy, které Střešovice předehrávaly kvůli účasti v Champions Cupu, k dobru.

Tatran Střešovice – 1. SC Vítkovice 8:1 (2:0, 2:1, 4:0)
Branky a nahrávky: 1. Mare. Beneš (T. Hanák), 20. Mare. Beneš (Havlas), 33. F. Eliáš (Šindelář), 40. Mare. Beneš (T. Hanák), 41. Havlas (T. Hanák), 52. Havlas (Mare. Beneš), 58. Šimek (F. Eliáš), 60. T. Hanák (Mare. Beneš) – 29. Hatala (Šindler).


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*