FBC Ostrava a Tatran čeká šlágr kola. Foto: FBC Ostrava FBC Ostrava a Tatran čeká šlágr kola. Foto: FBC Ostrava
17. 12. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Tatran se utká s ostravským FBC, klíčový zápas mezi Libercem a Třincem

 



ČEZ Extraliga pokračuje ve zrychleném tempu a po páteční předehrávce nabízí další pokračování. V neděli se proti sobě například postaví Tatran Střešovice a FBC Ostrava, klíčový duel v rámci postupu do play off čeká na Liberec s Třincem.

Program 14. kola ČEZ Extraligy

PSN Tatran Střešovice – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
14:00, STODOLA Aréna Střešovice
Hned na začátek programu se servíruje šlágr mezi Tatranem Střešovice a FBC Ostrava. Jedním z klíčových faktorů bude, jak týmy, které měly hráčky na světovém šampionátu žen v Singapuru nyní přistoupí ke druhému kolu po reprezentační přestávce. Povzbuzený Tatran navíc porazil v minulém kole Chodov a určitě si bude chtít upevnit pozici v rámci boje o TOP 4.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC Ostrava za 3 body

TJ Znojmo LAUFEN CZ – Bulldogs Brno
15:00, SH TJ Znojmo
Moravské derby mezi Znojmem a Bulldogs Brno by mohlo být zajímavé, Buldočky totiž mají určité herní problémy proti týmům, kde by měly potvrzovat roli favorita. Klíčové bude, jak dlouho dokáže Znojmo držet herní obraz, který by Bulldogs dokázal dostat do problémů.
Tip Florbal.cz
: Výhra Bulldogs za 3 body

FbŠ Bohemians – 1. SC TEMPISH Vítkovice
15:00, Jedenáctka VS
Posílený tým Bohemians bude jistě ve vzájemném utkání mířit na bodový zisk proti Vítkovicím, pro ty bude platit, že pokud nasadí zpět reprezentantky, které hrály světový šampionát v Singapuru, poté budou favoritem utkání. Na každý pád se dá očekávat velmi zajímavý zápas.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

K1 Florbal Židenice – FBS Olomouc
16:00, VUT CESA Brno I
První vzájemné utkání skončilo překvapivou výhrou Židenic, nyní ale Olomouc musí zabrat, chce-li být v boji o čtvrté místo úspěšná, také s ohledem na výhru Tatranu nad Chodovem. Navíc může využít také toho, že na ni v pátek vyšla pozice lichého týmu a nehrála. Náš dílčí tip? V tomto zápase a v zápase mezi Libercem a Třincem padne více než osm branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – FBC Intevo Třinec
17:00, SH Dukla Liberec
Na závěr programu přijde další šlágr, mezi domácím Libercem a Třincem. Liberec potřebuje dotahovat Židenice, Třinec zase potřebuje vyhrát, aby udržel šanci na postup do play off. Dá se očekávat velmi ofenzivní utkání se spoustou branek, které může být pro diváky velmi pohledné.
Tip Florbal.cz:
Výhra Liberce za tři body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*