Dominik Beneš a jeho spoluhráči museli skousnout na hřišti Liberce porážku. Foto: FBC Liberec, Český florbal Dominik Beneš a jeho spoluhráči museli skousnout na hřišti Liberce porážku. Foto: FBC Liberec, Český florbal
21. 12. 2023 Český pohár (1) KOMENTÁŘŮ

Boleslav vyřadila z poháru Bohemians, dál jde také Chodov nebo Sparta

 



Pohár Českého florbalu v mužské kategorii zná své semifinálové složení. Ke dříve postupujícímu Tatranu Střešovice ve středu přibyla trojice Mladá Boleslav, Chodov a Sparta. V semifinále se utká Tatran se Spartou a Mladá Boleslav s Chodovem.

Už 11. prosince se předehrávalo čtvrtfinále mezi Tatranem a Libercem. Crazy Boys sice vedli 1:0 po brance Kopeckého, ale ještě v první třetině Tatran pěti góly otočil skóre a Liberci už se v dalším průběhu zápasu vyrovnat nepovedlo. Hattrick a jednu asistenci si v utkání připsal Martin Šindelář.

Soupeřem Tatranu bude v domácím prostředí pražská Sparta. Ta si poradila s BUTCHIS jednoznačně poměrem 12:2. Rozjetá Sparta totiž problém nepřipustila a poprvé inkasovala až za stavu 11:0. Hattrick šel na konto Prunera.

Podruhé v krátké době se utkaly týmy Chodova a Vítkovic, znovu na Jižním Městě. Na úvodní Petranův gól reagoval až ve třetí třetině Zubek, o postupu Chodova do semifinále ale rozhodl Horký, který již v prodloužení rozhodl první vzájemný duel obou soupeřů v této sezóně na ostravské Dubině.

Soupeřem Chodova bude Mladá Boleslav, která ukončila cestu Bohemians za případnou obhajobou pohárového prvenství. Boleslav v zápase ani jednou neprohrávala, na úvodní dvě branky ale pražský tým dokázal odpovědět, rozhodli tak až Vařecha s Delongem. Výhodu domácího prostředí bude mít v semifinále Chodov.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*