Foto: Michal Struž, @michelifix_photography - Instagram @michelifixphotography - Facebook Foto: Michal Struž, @michelifix_photography - Instagram @michelifixphotography - Facebook
13. 1. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Bitva o čtvrté místo mezi Bulldogs a Olomoucí láká, Chodov čeká repete s Třincem

 



ČEZ Extraliga žen nezastavuje a hlásí další kolo. Tentokráte bude pozornost upřena především do Brna, kde se tamní Bulldogs utkají s Olomoucí v zajímavém souboji o čtvrté místo v tabulce. Chodov čeká domácí utkání proti Třinci, proti sobě se postaví také Židenice a Bohemians.

Program 16. kola ČEZ Extraligy žen

PSN Tatran Střešovice – TJ Znojmo LAUFEN CZ
Sobota, 14:00, STODOLA Aréna Střešovice
Střešovice v minulém kole dopustily ztrátu s Třincem a je jisté, že podobný scénář nebudou chtít opakovat. Pro Znojmo by i tento výsledek mohl být povzbuzením k tomu, předvést proti Tatranu odhodlaný výkon, přesto by se postupem času měla projevit větší tatranská vyzrálost a zápas by Tatranky měly dovést do vítězného konce.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 14:00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Před Vítkovicemi je nejdelší výjezd v sezóně, do Liberce jedou potvrdit jednoznačnou roli favorita. Jak to mezi oběma soupeři po návratu Liberce do nejvyšší soutěže bývá, dá se očekávat poměrně tvrdé utkání, na což se Vítkovice musí připravit. Poté by měly svou úlohu splnit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBC Intevo Třinec
Sobota, 16:00, SH Jižní Město
Nad tímto zápasem se vznáší velký otazník. Chodov se totiž ve Slezsku trápil, Třinec pak v posledním kole porazil Tatran a jistě bude chtít ještě zaútočit na účast v play off. Větší kvalita Chodova je zřejmá, ale houževnatý výkon Třince by mu znovu mohl dělat problémy, na druhou stranu Třinec těží především z domácích utkání.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

Bulldogs Brno – FBS Olomouc
Neděle, 15:00, SH SportPoint Brno
Šlágr kola a současně souboj o výhodnou 4. pozici po základní části. Touhu dostat se mezi nevolitelné týmy ve čtvrtfinále mají jistě oba celky, v posledních zápasech ale vypadá možná trochu živěji Olomouc, byť na druhou stranu Bulldogs dokázaly před reprezentační pauzou porazit FBC Ostrava. Velmi zajímavé utkání, ve kterém by mohlo padnout také poměrně dost gólů.
Tip Florbal.cz:
Výhra Olomouce za 3 body

FbŠ Bohemians – K1 Florbal Židenice
Neděle, 16:00, SH Jižní Město
Bohemians se mohou v klidu připravovat na play off, Židenice o něj naopak tvrdě bojují a potřebovaly by každý získaný bod navíc. Lze očekávat poměrně defenzivně založené utkání, ve kterém by Bohemians měly postupem času potvrdit svou vyšší kvalitu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*