Foto: Michal Struž, @michelifix_photography - Instagram @michelifixphotography - Facebook Foto: Michal Struž, @michelifix_photography - Instagram @michelifixphotography - Facebook
27. 1. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Olomouc jede vyzvat FBC Ostrava, Liberec vyzve Bulldogs a Vítkovice v Třinci

 



Ve stínu finálového utkání Champions Cupu mužů mezi Tatranem Střešovice a Falunem se odehraje sobotní šlágr ČEZ Extraligy žen mezi FBC Ostrava a Olomoucí. V sobotu také Liberec přivítá Bulldogs Brno, o den později se pak Vítkovice vydají na horkou třineckou půdu.

Program 18. kola ČEZ Extraligy žen

Crazy girls FBC Liberec – Bulldogs Brno
Sobota, 18:00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Hned na úvod programu nás čeká zajímavý a potenciálně velmi ofenzivní duel, ve kterém by mohlo padnout hodně branek. Bulldogs potřebují čekat na zaváhání Olomouce a vytvářet tlak na čtvrtou pozici, Liberec by zase potřeboval určité extra body v rámci boje o play off. Premisa utkání je tedy zřejmá a my se máme na co těšit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – FBS Olomouc
Sobota, 20:00, ČPP Aréna Ostrava
Šlágr tohoto kola začíná teoreticky pár minut po skončení finálové bitvy Champions Cupu mezi Tatranem a Falunem. Dá se očekávat hodně vyhecované a emotivní utkání, ve kterém by rovněž neměla být nouze o branky. Oba týmy mají podobně jako v prvním případě o co hrát, takže o motivaci nemají nouzi.
Tip Florbal.cz:
Výhra FBC Ostrava za 3 body

FBC Intevo Třinec – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 15:00, SH Stars Třinec
Výjezd na horkou půdu nováčka čeká jako poslední z elitních týmů také na Vítkovice. Ty by určitě rády potvrdily, že s rolí favorita v tomto ročníku proti níže postaveným týmům problémy nemají, v Třinci ale budou čelit nejen odhodlanému soupeři, který má navíc několik jeho bývalých hráček, ale také skvělému domácímu publiku.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – K1 Florbal Židenice
Neděle, 16:00, SH Jižní Město
První vzájemné utkání skončilo vysokou výhrou Chodova a ten je favoritem také v tomto duelu. Židenice by sice poměrně nutně potřebovaly extra body v souboji o play off, jenže Chodov má větší kvalitu, která by se minimálně postupem času měla na hřišti ukázat.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

PSN Tatran Střešovice – FbŠ Bohemians
Neděle, 18:00, STODOLA Aréna Střešovice
Závěr programu zařídí pražské derby mezi Tatranem Střešovice a Bohemians. Do Stodoly se tak vrátí dvojčata Korbelářovy, které dodaly potřebný drive už prvnímu vzájemnému zápasu. Na první pohled utkání ve stínu dalších dvou zápasů tohoto kola, které ale pořád může nabídnout velkou zábavu.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*