Alexander Galante Carlström. Foto: Lubomír Skála, Český florbal Alexander Galante Carlström. Foto: Lubomír Skála, Český florbal
28. 1. 2024 Pohár mistrů (1) KOMENTÁŘŮ

Gratuluji Tatranu, pro nás je to motivace. Prohrávat nechceme, říká Galante Carlström

 



Patřil k nejlepším. Tentokráte to ale nestačilo a nejen Alexander Galante Carlström, museli přijmout porážku od Tatranu Střešovice ve finále Champions Cupu v UNYP Aréně. V elektrizujícím zápase porazil Tatran svého soupeře 6:4 a dočkal se gratulace od fenomenálního florbalistu.

Holohlavý fenomén Alexander Galante Carlström zase patřil k nejlepším, ale na Tatran to v onu elektrizující sobotu v Praze nestačilo. „Bylo to těsné, opravdu těsné utkání, navíc vyrovnané. Zápas ale nakonec musím hodnotit tak, že jsme nebyli lepším týmem, gratuluji Tatranu,“ sympaticky uznal legendární florbalista.

O novém formátu turnaje, který vyvrcholil v UNYP Aréně mluvil pozitivně. „Myslím si, že je to nový a zajímavý formát, byť pro nás skončil nakonec porážkou ve finále s Tatranem,“ smutnil.

Co zápas rozhodlo? O tom měl jasno. „Za stavu 2:1, poté, co jsme dali gól v přesilové hře, tak jsme byli lepší, ale nevyužili jsme toho, nedali jsme branky, poté přišla vyloučení, což jsme ubránili, ale Tatran na konci druhé třetiny skóroval,“ popisoval.

Je porážka pro Falun motivací? „Určitě ano, nechceme prohrávat. Je to určitě motivace k tomu vrátit se do finále a být silnější,“ uzavřel smutný ale sportovní Alexander Galante Carlsröm.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Karel napsal:

    To mě na tom zápasu bavilo nejvíc – souboeje Beneš x a ze řetězu utržený Galante, který si nechtěl prohru připustit. 😀 Tatranu smekám, jsem pyšný.

Napsat komentář

*