Petr Koláčný bude znovu oblékat dres Bulldogs Brno. Foto: Florbal Mladá Boleslav Petr Koláčný bude znovu oblékat dres Bulldogs Brno. Foto: Florbal Mladá Boleslav
12. 1. 2024 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Koláčný se vrací k brněnským Bulldogs

 



Petr Koláčný po dvou a půl letech strávených v Mladé Boleslavi odchází k brněnským buldokům. Právě z tohoto týmu v létě 2021 do středočeského města přišel. Teď se po prosincovém hostování vydává do moravské metropole na přestup.

„Petr s námi zažil skvělou sezonu 2021/2022, ve které nám obzvlášť hodně pomohl v play off. Na začátku další sezony se při reprezentační akci zranil a téměř rok jsme společně pracovali na tom, aby se mohl vrátit do vrcholového florbalu. Již v první části probíhajícího ročníku Petr strávil jeden měsíc na hostování ve svém mateřském klubu Bulldogs Brno a po konci hostování nás požádal o možnost do Brna natrvalo přestoupit z osobních, životních i sportovních důvodů. S Bulldogs Brno jsme se rychle a korektně domluvili na podmínkách přestupu,“ uvedl pro klubový web Mladé Boleslavi její generální manažer Tomáš Pacák.

Koláčný v sezoně 2021/2022 vybojoval s Mladou Boleslaví titul. V play off byl se sedmi trefami nejlepším střelcem Středočechů. V nadcházející sezoně ho přibrzdilo vážné zranění kolene. „Bolka do mě investovala hodně času v celkovém rozvoji mě jako hráče. Pečovala o mě, když jsem měl zraněné koleno. Za to všechno patří Bolce poděkování,“ rozloučil se Koláčný se svým dosavadním působištěm.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*