Marek Cvačka, generální ředitel společnosti ESA logistika, a Jakub Menhart, generální manažer Tatranu Střešovice, při podpisu nové spolupráce. Foto: Tatran Střešovice, ESA logistika Marek Cvačka, generální ředitel společnosti ESA logistika, a Jakub Menhart, generální manažer Tatranu Střešovice, při podpisu nové spolupráce. Foto: Tatran Střešovice, ESA logistika
25. 1. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

ESA logistika generálním partnerem Tatranu

 



Společnost ESA logistika se od začátku letošního ledna stává generálním partnerem florbalového klubu Tatran Střešovice. Již od roku 2021 byla firma oficiálním partnerem klubu a nová pozice tak dále prohlubuje vzájemnou spolupráci. Mužský A tým se nově bude jmenovat ESA logistika Tatran Střešovice.

„Našli jsme partnera, který je špičkový ve svém oboru, máme s ním mnoho společného a rozumíme si. Chceme Tatranu pomoci růst a dosahovat vynikajících výsledků, což je i náš firemní cíl. Otevíráme tím i další prostor pro komunikaci našeho jména a podnikání. Je to oboustranně výhodná spolupráce. A navíc florbal je nám blízký, protože je to kolektivní, taktický sport, v němž uspějí špičkoví hráči, ale jen pokud skutečně hrají jako jeden tým, což stejně platí i v logistice,“ komentuje důvody pro prohloubení spolupráce generální ředitel ESA logistika Marek Cvačka.

ESA logistika se v roce 2021 stala partnerem filmu natočenému ke třicetiletému výročí Tatranu a posléze i oficiálním partnerem klubu. „Jsem rád, že se vývoj naší spolupráce dostal až na úroveň generálního partnerství. Za dobu naší kooperace jsme připravili řadu společných aktivit a projektů, například utkání pro Fakultní nemocnici Motol nebo tréninky pro děti z dětských domovů společně s organizací Chance4Children,“ říká Jakub Menhart, generální manažer Tatranu Střešovice, a dodává: „Nyní jsme díky uzavřené spolupráci získali stabilitu a partnera, který je do naší činnosti zapálený a pomůže nám nejen finančně, ale také svým know-how, které posune celou naši organizaci. Těším se na další spolupráci a věřím, že máme před sebou mnoho úspěšných let.”

Podpora společnosti ESA logistika nesměřuje pouze k superligovému a extraligovému týmu, ale bude využita pro celý klub, tedy i další dětské a juniorské týmy. Prostřednictvím Tatranu tak firma podporuje i akce v městských částech Praha 6 a 17, v nichž klub působí. Velkou pozornost nejen u příznivců florbalu vzbuzuje návěs v barvách Tatranu z vozového parku ESA logistika, který si „zahrál“ i v klubových videoklipech.


Autor: tisková zpráva



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*