Martin Gattnar v utkání s Tatranem Střešovice. Foto: Florbal Vítkovice Martin Gattnar v utkání s Tatranem Střešovice. Foto: Florbal Vítkovice
23. 2. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Vítkovice znovu vyhrály před vyprodanou Dubinou. Snad se naladíme na play off, říká Martin Gattnar

 



Dvakrát bylo v letošní sezoně na Dubině vyprodáno, dvakrát to znamenalo vysokou výhru Vítkovic, ať už proti Mladé Boleslavi, tak naposledy proti Tatranu Střešovice. Podle útočníka Martina Gattnara se jeho tým snad naladil na play off.

Vítkovice porazily ve šlágru minulého víkendu Tatran Střešovice 11:6 a znovu se zapojily do bitvy o nejvyšší příčky v rámci Livesport Superligy. „Zápas hodnotím rozhodně pozitivně. V posledních zápasech jsme nepředváděli optimální výkony, takže jsme rozhodně rádi za zlepšení a zároveň doufám, že se od tohoto zápasu dokážeme odrazit a naladit formu na play off,“ hodnotí mladý reprezentant, který si nedávno připsal premiéru v reprezentaci mužů.

Kde se zápas s Tatranem rozhodl? „Klíčovým momentem byl asi začátek třetí třetiny, kdy jsme ubránili přesilovku Tatranu a následně jsme dokázali výsledkově odskočil,“ vrací se ke stavu 4:4.

Podruhé v sezóně se hrálo před vyprodaným hledištěm na Dubině, podruhé to byla vysoká výhra Vítkovic, které poprvé porazily Mladou Boleslav 11:8. „Diváci jsou pro nás samozřejmě velmi důležití, před plnou halou se hraje vždy mnohem lépe a je škoda, že to tak není na každém zápase,“ hodnotí diváckou kulisu.

Domácí prostředí by tak mohlo být v play off velkou zbraní Vítkovic. „Myslím si, že každému soupeři se u nás hraje těžko, ale v play off musíme vyhrávat doma i venku,“ říká.

Vítkovice stále pokukují po vyšších metách, než je aktuální třetí příčka. „Špička tabulky je letos hodně vyrovnaná, vyšší příčky nejsou už v našich rukou, ale jestli kterýkoli ze soupeřů zaváhá, budeme toho chtít využít,“ uzavírá Martin Gattnar.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*