Tatran srovnal sérii s Olomoucí. Foto: FBS Olomouc Tatran srovnal sérii s Olomoucí. Foto: FBS Olomouc
5. 3. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran srovnal sérii s Olomoucí, druhé prodloužení pro Chodov, 2:0 vedou Vítkovice i FBC

 



Semifinále ČEZ Extraligy žen má za sebou kompletní první víkend, v neděli se odehrály druhé zápasy všech čtvrtfinálových sérií. Hned dva duely dospěly do prodloužení. Podruhé se v něm radoval Chodov, Kateřina Varchudová pak vyrovnala sérii mezi Olomoucí a Tatranem. Ostravské týmy zapsaly vysoké výhry a vedou 2:0 na zápasy.

Po úvodním hracím víkendu je vyrovnaná jediná série, podle předpokladů se nejvíce bojuje mezi Tatranem Střešovice a Olomoucí. Po sobotní výhře Olomouce se série do Prahy přesune za stavu 1:1. V základní hrací době druhého zápasu padly pouze dvě branky, Gabriela Vaculová dokázala vyrovnat v poslední minutě.

Na konci prodloužení pak Kateřina Vachudová rozhodla o vyrovnání série na 1:1.

Podruhé se šlo do nastaveného času také mezi Chodovem a Bohemians. První branka padla až ve 27. minutě, následně se poprvé za Chodov prosadila Karolína Mezerová, která stihla velmi rychle vyléčit zraněné koleno a už se rozehrávala v 1. lize v dresu Startu98. Do konce základní hrací doby padly ještě dvě branky, prodloužení pak rozhodla Eliška Chudá.

Ostravské týmy naopak v domácím prostředí potvrdily své role favoritů a podruhé výrazně zvítězily. Vítkovice vyhrály 14:3, když poprvé Bulldogs skórovaly za stavu 9:0, avšak daly tři branky v řadě.

Obecně ale nebudou ani na druhý čtvrtfinálový víkend pozitivně. Už před rokem totiž na Dubině prohrály 1:14 a 0:13.

Zastřílely si také florbalistky FBC Ostrava, které porazily Liberec ve druhém utkání 15:2. Obě branky poraženého týmu vstřelila Karolína Klubalová.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*