Marek Beneš byl opět jedním ze stěžejních hráčů svého týmu. Foto: Matyáš Klápa, Tatran Střešovice Marek Beneš byl opět jedním ze stěžejních hráčů svého týmu. Foto: Matyáš Klápa, Tatran Střešovice
28. 3. 2024 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Nikam neodcházím! Beneš prodloužil smlouvu s Tatranem o další tři roky

 



Marek Beneš by měl v Tatranu působit i v nadcházejících třech sezonách. Střešovický klub prodloužení smlouvy s českým reprezentantem oznámil v emotivním videu, jehož tvůrci se inspirovali filmem Vlk z Wall Street.

Beneš ve videu zmiňuje, že aktuální sezona, ve které Tatran ovládl Pohár mistrů, vše změnila, a proto se rozhodl zůstat. Klub dopředu avizoval na sociálních sítích, že v úterý bude prezentovat oznámení ohledně Benešovy budoucnosti. Na první pohled se mohlo zdát, že kapitán Tatranu zamíří do zahraničí, o čemž se v průběhu ročníku čile spekulovalo.

Nakonec ale nenásledoval svého předchůdce Ondřeje Němečka a na sever Evropy nezamíří. Stříbrný a bronzový medailista z mistrovství světa už si ve Švédsku zahrál, zažil dvě angažmá v Pixbu. Nyní se však rozhodl setrvat v Česku. Tatran má skvělou sezonu, vedle premiérového triumfu v Poháru mistrů ovládl také český pohár a základní část. Nyní v play off Livesport Superligy usiluje o zisk treble.

Beneš v základní části ve 24 zápasech nasbíral 54 bodů. V play off je zatím nejproduktivnějším hráčem, v pěti startech posbíral devět branek a osm asistencí. Tatran vede v sérii s Chodovem 1:0 na zápasy a bude se snažit o obhajobu mistrovského titulu.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*