Kapitánka Olomouce Tereza Reimerová (uprostřed). Foto: Michal Struž, @michelifix_photography - Instagram @michelifixphotography - Facebook Kapitánka Olomouce Tereza Reimerová (uprostřed). Foto: Michal Struž, @michelifix_photography - Instagram @michelifixphotography - Facebook
20. 4. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Historický ročník a konec, Reimerová uzavřela kariéru. Splnila jsem cíle, říká kapitánka Olomouce

 



Se svým týmem prožila historickou sezónu FBS Olomouc, už před začátkem ročníku ale byla přesvědčená, že do extraligového kolotoče vkročí naposledy. Jako kapitánka provedla Tereza Reimerová Olomouc sezónou 2023/2024 a nyní se rozhodla svou extraligovou pouť ukončit.

Poprvé naskočila v Extralize žen v ročníku 2013/2024, nyní končí jako její kapitánka s více než 200 zápasy, po historické sezóně, kdy se Olomouci povedlo dostat na kýženou čtvrtou příčku, ačkoliv nakonec podlehla Tatranu Střešovice 1:4 na zápasy. Řeč e o kapitánce Olomouce Tereze Reimerové.

„Tuto myšlenku jsem měla již na začátku sezóny. Rozhodla jsem ukončit extraligovou kariéru, protože mám ráda mnoho sportů a různých sportovních aktivit a to s florbalem, který je 4x týdně plus zápasy, skloubit moc nejde. Dále bych chtěla věnovat více času rodině a osobnímu životu,“ uvedla na klubovém webu.

Splnila totiž prý všechny své florbalové cíle. „Můj osobní cíl byl stát se kapitánkou extraligové Olomouce a pomoci týmu svými výkony to tady dotáhnout co nejdál. Po této sezóně si mohu říct, že pro mě je tento cíl splněn. Dále jsem si přála, aby holky, které jsou výkonnostně šikovné, v Olomouci zůstávaly, ne-li přicházely odjinud, což se také v posledních letech daří,“ pochvaluje si.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*