Adam Hemerka bude znovu hrát za Mladou Boleslav. Foto: Florbal Mladá Boleslav Adam Hemerka bude znovu hrát za Mladou Boleslav. Foto: Florbal Mladá Boleslav
13. 5. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hemerka se rozloučil ve Finsku a na dva roky míří do Boleslavi. Chci prodat zkušenosti, říká

 



Obránce Adam Hemerka se po ročním působení ve finském SC Classic vrací do Mladé Boleslavi. Oba zainteresované kluby to v pondělí oznámily na sociálních sítích, Hemerka se nejprve rozloučil ve Finsku a následně se vyjádřil také pro web Mladé Boleslavi.

Roční mise Adama Hemerky ve Finsku skončila neúspěšným finále. „Adam v minulé sezoně využil dohody, kterou jsme měli, že si zkusí rok v zahraničí. Má za sebou skvělou sezonu v SC Classic a už během ní jsme si potvrdili, že po jejím skončení se vrátí do Bolky. Zároveň jsme se domluvili na prodloužení Adamova pokračování v Bolce. Adam přichází minimálně na nejbližší dvě sezony, během kterých určitě bude chtít být úspěšný stejně jako my. Věříme, že si můžeme vzájemně hodně pomoci. Zároveň bude pokračovat Adamovo studium na Škoda Auto Vysoké škole,“ uvedl generální manažer Tomáš Pacák na webu Mladé Boleslavi.

Samotný hráč se pak na návrat těší. „Po roce stráveném ve Finsku se vracím do Bolky, kde budu chtít prodat zkušenosti, které jsem získal při svém zahraničním angažmá v Classicu. Těším se na naši spolupráci. Věřím, že nadcházející sezona bude úspěšná po všech stránkách a společně vrátíme Bolku na vrchol,“ uvedl v tiskové zprávě Adam Hemerka.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*