Vladimír Fuchs vede ženy Tatranu první sezonu. Foto: Tatran Střešovice Vladimír Fuchs vede ženy Tatranu první sezonu. Foto: Tatran Střešovice
19. 5. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Novinky v Tatranu: Vladimír Fuchs bude hlavním trenérem, vrací se Michaela Mechlová

 



Ženský tým Tatranu Střešovice hlásí dílčí změny. Jeho hlavním trenérem bude Vladimír Fuchs, který k sobě přivítá znovu Marka Michálka, na lavičce naopak nebude pokrčovat Pavel Hudík. Do týmu se navíc po ročním angažmá ve Finsku vrací Michaela Mechlová.

Vladimír Fuchs přišel do Tatranu před rokem z Black Angels, omlazený tým Tatranu nejprve skončil na šestém místě v základní části, aby následně potrápil v semifinále Chodov, kterému podlehl 3:4 na utkání.

„Nechci, aby to znělo namyšleně, ale já jsem šesté místo nebral nijak vypovídajícím způsobem již na konci základní části. Pokud bychom byli čtvrtí, věřím, že play-off by bylo podobné. Nejde o ten minimální odstup, klíčové bylo, že se nám celou sezonu dařilo hrát velmi vyrovnané zápasy se silnou trojkou, měli jsme 4 zápasy velmi těsnou prohru a jeden zápas jsme vyhráli, pouze jeden se nám vyloženě nepovedl. I to bylo nakonec rozhodující pro výběr soupeřů do play-off,“ uvedl Vladimír Fuchs na webu Tatranu.

V trenérském štábu pak Pavla Hudíka nahradí Marek Michálek. Těším se. S Markem se známe dlouho a na florbal nahlížíme velmi podobně. Jsem rád, že s ním mohu spolupracovat. Byl mou jednoznačnou volbou poté, co bylo jasné, že Pavel Hudík u týmu žen nebude v nové sezoně pokračovat,“ řekl Vladimír Fuchs.

Staronovou posilou týmu pak bude Michaela Mechlová. Ta se do týmu vrací po ročním angažmá ve finském týmu SB-Pro, v prosinci pak získala s českou ženskou reprezentací bronzovou medaili na šampionátu v Singapuru.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*