5. 6. 2024 Vybavení (0) KOMENTÁŘŮ

FLOORBEE uvádí novou kolekci 2024/2025: Nejlepší vybavení pro nejlepší zážitky

 



REKLAMNÍ SDĚLENÍ | Ahoj, florbaloví nadšenci! Značka FLOORBEE prošla revoluční designovou a technologickou transformací, která posouvá jejich výrobky na absolutní špičku v oboru. Díky těmto zásadním inovacím se nyní FLOORBEE řadí mezi nejprestižnější značky na trhu. A nyní FLOORBEE představilo svou novou kolekci pro sezónu 2024/2025. Tato kolekce je plná průlomových inovací a vylepšení, které vás jistě nadchnou.

FLOORBEE nyní nabízí tři nové čepele – Bomber, Bombee a Bombstr, které přinášejí vynikající kontrolu a přesnost. Nový shaft Maven je vyroben s použitím nejmodernějších technologií jako je například SPACE FORCE SHAFT technology pro ještě lepší výkon. Kolekce také obsahuje novinky v sérii Falcon Semi, která se pyšní novým shaftem a novým povrchem shaftu pro lepší design a komfort při hře. Metalické barvy dominují celé kolekci, což dodává vybavení moderní a stylový vzhled.

Pokud hledáte vybavení, které vám pomůže dosáhnout vašich nejlepších výkonů a zároveň nezruinuje vaši peněženku, jste na správném místě. Pojďme se podívat, co všechno nového FLOORBEE přináší!

MAVEN ELITE SERIES: Pro ty, kteří chtějí být nejlepší

Elitní hráči, zbystřete! MAVEN ELITE SERIES je tady a přináší florbalové hole z prémiového 100% Space Carbon materiálu. Co to znamená? Neuvěřitelná lehkost a pevnost, která posouvá vaši hru na novou úroveň. Technologie SPACE FORCE SHAFT vám umožní střílet s ohromnou silou a zároveň mít míček perfektně pod kontrolou. Model FLOORBEE MAVEN ELITE 27 Space Carbon váží pouhých 183 gramů – lehčí už to snad ani být nemůže.

Pro maximální odolnost a sílu byly přidány kevlarové vlákna, což zabraňuje přílišné křehkosti holí. Shafty florbalek FLOORBEE jsou vyrobeny ze špičkových modulových vláken japonského carbonu. Tato vlákna jsou nejen lehčí, ale také pevnější než tradiční uhlíková a skleněná vlákna, což přináší vynikající výkon a neuvěřitelnou trvanlivost.

FLOORBEE MAVEN ELITE SERIES představuje vrchol florbalové technologie a designu, což vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků a stát se skutečným mistrem. Pokud hledáte to nejlepší, co současný trh nabízí, pak je MAVEN ELITE SERIES přesně to, co potřebujete.

TYPHOON PRO SERIES: Inovace na každém kroku

Pokud hledáte něco, co vás posune ještě dál, sáhněte po TYPHOON PRO SERIES. Tyto hole kombinují 100% karbonová vlákna s pokročilou technologií zesílení shaftu, což znamená skvělý výkon, odolnost a lehkost. Speciální design rukojeti a optimální rozložení hmotnosti zajistí, že budete na hřišti jako doma.

Modely v této sérii se vyznačují mimořádnou lehkostí, která je ideální pro všechny hráče. Pro juniory a děti je zde model FLOORBEE TYPHOON PRO 30 Carbon Light, který je skutečným klenotem této kolekce. Tato florbalka  je lehká, perfektně vyvážená a cenově dostupná – přináší kvalitu, kterou běžně najdete u jiných značek za dvojnásobnou cenu. Díky nové čepeli BOMBER nabízí tyto hole vynikající kontrolu a přesnost, což je činí ideální volbou pro mladé hráče, kteří chtějí zlepšit své dovednosti.

TYPHOON PRO SERIES navazuje na úspěšnou řadu Falcon Pro a přináší ještě více inovací a technologických vylepšení. Tato série je navržena tak, aby posouvala hranice výkonu a komfortu, čímž vám umožní dosáhnout těch nejlepších výsledků na hřišti.

Pokud hledáte florbalové hole, které kombinují špičkovou technologii, lehkost a odolnost, pak je TYPHOON PRO SERIES přesně to, co potřebujete.

FALCON SEMI SERIES: Ideální pro ranaře

Série FLOORBEE Falcon SEMI je ideální pro hráče, kteří nevyžadují úplnou lehkost, ale hledají těžší hůl pro maximální sílu a dlouhou životnost. Tyto hole kombinují 40% karbonová vlákna se 60% skelnými vlákny, což zajišťuje perfektní rovnováhu mezi pevností a odolností. Model FLOORBEE Falcon SEMI 27 Carbon Composite je navržen tak, aby vydržel intenzivní hru a poskytoval hráčům maximální sílu při každém úderu.

Pokud hledáte florbalku, která vám vydrží celý život a umožní vám tvrdé střely s neuvěřitelnou přesností, pak je série Falcon SEMI tou správnou volbou. Tato hůl je dostatečně těžká, aby poskytla stabilitu a sílu, kterou ranaři potřebují, a zároveň odolná, aby zvládla i ty nejnáročnější herní situace.

DOUGLAS SERIES: Skvělá volba pro všechny

DOUGLAS SERIES jsou florbalky vyrobeny ze 100% skelného vlákna, což zajišťuje vysokou pevnost a odolnost. Tyto hole jsou univerzální volbou pro každého – od začátečníků po pokročilé hráče. Pokud hledáte vyváženou hůl, která vám poskytne přesné a tvrdé střely, DOUGLAS SERIES je tou správnou volbou.

Model FLOORBEE Douglas 32 Blue je vybaven oblíbenou čepelí JET, která je ideální pro všechny střelce. Bez ohledu na vaše herní schopnosti, s florbalovou holí DOUGLAS SERIES neuděláte chybu. Je navržena tak, aby vyhovovala různým herním stylům a potřebám hráčů všech úrovní.

Pokud chcete spolehlivou a všestrannou florbalovou hůl, která vás nezklame, DOUGLAS SERIES je tou nejlepší volbou pro každého.

ALBATROSS SERIES: Ideální pro mladé talenty

ALBATROSS SERIES obsahuje florbalky, které jsou navrženy speciálně pro mladé hráče. Hole z této série jsou vyrobeny ze 100% skelného vlákna, což zajišťuje jejich pevnost a odolnost, takže vydrží i ty nejintenzivnější zápasy. Tyto florbalky jsou vybaveny juniorskou čepelí BOMBEE, která je kratší a ideální pro malé hráče, například ve školách. Model FLOORBEE ALBATROSS 36 BLACK/GREEN je lehký a odolný – perfektní pro rozvoj florbalových dovedností.

V této sérii naleznete také florbalky Albatross Starter, které jsou určeny pro děti od 3 let. Filosofie značky FLOORBEE je přinášet kvalitní produkty, které dětem umožňují učit se hrát dobrý florbal za rozumnou cenu. S holemi ALBATROSS SERIES mohou mladí hráči rozvíjet své dovednosti již od útlého věku.

Nové brankářské vybavení: Pohodlí a ochrana v jednom

Brankáři, připravte se na revoluci ve vašem vybavení! FLOORBEE přináší zbrusu nové sety Goalie Armor 3.0 a Padded Landing 3.0, které nastavují nový standard v ochraně a pohodlí. Tyto nejnovější brankářské sety se vyznačují moderním designem a mimořádně kvalitním polstrováním, které poskytuje maximální ochranu a komfort i při těch nejnáročnějších zápasech.

Set Goalie Armor 3.0 je vybaven pokročilými materiály, které absorbují nárazy a zajišťují, že budete chráněni při každém zákroku. Ergonomický design umožňuje neomezenou pohyblivost, takže se můžete rychle a efektivně přesouvat po hřišti. Kromě toho, nové pečlivě zpracované polstrování zajišťuje, že se budete cítit pohodlně během celého zápasu.

Set Padded Landing 3.0 přináší také extra vrstvu ochrany s důrazem na pohodlí. I tento set je navržen tak, aby brankářům poskytoval jistotu a komfort při každém pohybu. S novým atraktivním designem a vysoce kvalitními materiály je tato výstroj nejen vysoce funkční, ale také stylová.

Díky inovativnímu designu a špičkovému polstrování vás nic nezastaví. Připravte se na nejlepší výkony své kariéry s vybavením, které je skutečně bezkonkurenční.

Vaky, tašky a batohy: Stylové a praktické

A nezapomeňte na nové vaky a tašky! FLOORBEE nabízí široký sortiment, který uspokojí potřeby každého florbalisty. Od vaků na hole po prostorné toolbagy, každý si najde to své. Vaky a tašky FLOORBEE jsou navrženy nejen s ohledem na styl, ale také na praktické využití. Nabízejí mnoho kapes a přihrádek pro maximální organizaci vašich věcí, takže budete mít vždy vše přehledně uspořádané a po ruce.

Kvalitní materiály zajišťují dlouhou životnost, takže se můžete spolehnout na odolnost a pevnost i při častém používání. Moderní design dodává vašemu vybavení elegantní vzhled, který bude vypadat skvěle na každém tréninku i zápase. Pohodlí při nošení je zaručeno díky ergonomickým popruhům a polstrování, které snižují zátěž na vašich zádech a ramenou.

Vybavení pro florbalové hřiště: Kompletní řešení od FLOORBEE

FLOORBEE přináší špičkové vybavení pro florbalová hřiště, které vás nadchne svou kvalitou a výkonem. Představujeme tři nejoblíbenější produkty, které nesmí chybět na žádném florbalovém hřišti.

FLOORBEE RUNWAY 2.0

Runway 2.0 je revoluční povrch pro florbal, který je hladký, neklouzavý a výborně tlumí nárazy. Tento ekologický a recyklovatelný povrch neobsahuje žádné škodlivé látky. Desky se snadno spojují do pevného celku a jsou dostupné v 11 barvách, včetně populární mentolové. S RUNWAY 2.0 získáte nejen skvělé herní vlastnosti, ale také dlouhou životnost a možnost využití v zimních měsících.

FLOORBEE DOCK

Floorbee Dock je inovativní skládací florbalová branka, která se rychle a snadno nastaví kdekoli. Je vybavena bezpečnostními prvky a vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouhou životnost. Ideální pro školy, sportovní oddíly a Vaši zahradu, Floorbee Dock kombinuje praktičnost a spolehlivost za skvělou cenu.

FLOORBEE SHOTCOOLER STOUPA 3.0

SHOTCOOLER STOUPA 3.0 je váš nejlepší tréninkový partner. Tato pevná polyestrová plachta má pět otvorů různých velikostí pro zlepšení přesnosti střelby. Díky jednoduchému připevnění suchými zipy můžete okamžitě začít trénovat. Vyztužený materiál a moderní design zaručují maximální trvanlivost a výkon.

Tak na co čekáte? Vyberte si své nové vybavení a připravte se na nejlepší sezónu svého života! Pokud máte jakékoli dotazy, napište nám na info@eflorbal.cz. Těšíme se na vás a přejeme vám úspěšnou sezónu s FLOORBEE!


Autor: reklamní sdělení



KOMENTÁŘE

Komentáře nejsou povoleny.