20. 4. 2011 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

Ten tým má budoucnost, říká trenér Smeták. Zůstane ale v FBC?

 



Trenér Martin Smeták vytvořil z hráčů, kteří ještě loni hráli o udržení, parádní tým. Ostravské Remedicum odehrálo finálovou sérii s Tatranem se vší úctou a nešťastně padlo v prodloužení. Tentokrát nestačilo k úspěchu ani pětibrankové vedení.
„Tak nějak jsem doufal, že by to mohlo konečně vyjít. Ovšem zase jsem o tom přesvědčený nebyl. Ale myslím si, že do toho zasáhli rozhodčí nehorázným způsobem,“ neskrýval rozhořčení trenér ostravského FBC bezprostředně po zápase.

Hosté se divili, že tvrdý střet Klimeše se Šmídou zůstal nepotrestaný. „Samozřejmě, to snad bylo evidentní. A pak tady vyloučí Daniše za nějaké drknutí, nevím. A pak už to šlo, rozhodčí tomu hodně pomohli,“ dodal Martin Smeták.

Ostravané zanechali v uplynulé sezoně výborný dojem a bývalý úspěšný hokejista si myslí, že i nadále by mohlo FBC patřit k extraligové špičce. „Kdyby se to udrželo, tak ten tým má budoucnost. Ale záleží to na vedení, to není moje starost,“ vysvětluje ostravský kouč. A není jisté, zda on sám bude v následující sezoně u týmu pokračovat. „Na to teď neumím odpovědět,“ říká. Úspěšný florbalový kouč totiž dostal nabídku z hokejového prostředí. „Ano, něco tam mám,“ přiznal po finále.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • piškot napsal:

    Chtěl bych se zeptat, zda redakce přinese rozhovor s rozhodčími, kteří piskáli finálový zápas. Zajímálo by mě, jak se vyjádří ke sporným momentům, které zápas na 100% ovlivnily. Určitě velice zajimvý pohled by byl i komise rozhodčích.
    Ostrava byla po finále lepším týmem, ktrerý bavil diváky.

  • Fanoušek napsal:

    Plný souhlas,nevím proč rozhodčí vždy Tatranu zatlačí v pravý čas….je to ostuda a znevážení celoročního úsilí FBC,podotýkám,že jsem nestranný dlouholetý fanoušek florbalu

  • napad napsal:

    plus by zase mohli uverejnit ohlasy ostatnich extraligovych hracu, popr. treneru. Co rikaji na finale…. Schvalne jestli to zas bude 10:2 pro Tatran jak pred finale v tom tipovacim clanku.

  • Honza napsal:

    Pane Smeták, neodcházejte z Ostravy! Takového trenéra jako vy, florbal potřebuje!

  • Tim napsal:

    Nebylo by vhodné zavést něco jako v hokeji a fotbalu.Že trenéři a hráči se nesmí vyjadřovat k výkonu rozhodčích bezprostředně po utkání…Ano rozhodčí to nezvládli,ale opravdu není vhodné komentovat výroky rozhodčích hned po zápase.Protože tam jsou prostě ty emoce a pak může říct v emocích něco čeho bude litovat.Jasně podat po zápase stížnost ČFBU ano o tom žádná, ale tohle komentování ať jsou rozhodčí jaký jsou je prostě ke škodě Florbalu!..navíc jako bývalý hokejový rozhodčí určitě p.Smeták ví,že se rozhodčí může splést.A nemyslím si,že zrovna Bartoškové by byli ,kteří by za každou cenu chtěli pomoc Tatranu!Už jen proto,že jsou z moravy..Ano udělali hrubky o tom žádná,ale od toho je tam delegát ,aby jim to po zápase řekl

  • Florbalbazar.cz napsal:

    Přesně tak,navíc když někdo prohospodaří 5golový náskok,není to o rozhodčích

    • Nobody napsal:

      Nechapu, proc neumite pochopit, ze kdyz ten zapas rozhodci ovlivni, coz se v tomto pripade stalo a dost vyrazne, tak je logicky ten vysledek dost zpochybnitelny. Nezalezi jestli se vedlo o jeden ci pet golu. Rozhodci svym jednanim viditelne poskodili jeden ci druhy tym a proto se na me nezlobte, ale prispevky, ktere to zpochybnuji jsou naprosto opravnene.

Napsat komentář

*