20. 5. 2011 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice v extralize. Posilují a hledají trenéra

 



Panteři z Otrokovic se mohou už nějakou dobu pyšnit přídomkem extraligoví. Odstartovali už i přípravu a posilování kádru. Trénuje s nimi například extraligový hokejista Petr Vala nebo trio florbalistů z Počenic.

Oslavy postupu mezi českou florbalovou smetánku už pomalu utichly a Otrokovice se připravují na svoji historicky první sezonu v nejvyšší domácí soutěži.

„Příprava nám začala tento týden. V plánu máme jet na Czech Open, turnaj do Rožnova, možná i Brna a chtěli bychom vyjet k nějakým zápasům na Slovensko,“ začal trenér Otrokovic Petr Hrabec.

Ten by ale neměl v sezoně na lavičce Panterů působit. „Kluky povedu ještě v přípravě, ale intenzivně sháníme trenéra. Nechci u elitního týmu pokračovat, v plánu mám posílit zejména management klubu,“ vysvětlil Hrabec.

Tým Otrokovic pracuje i na posílení kádru. Připravuje se s ním například trio hráčů z Počenic, které odhlásily první ligu nebo extraligový hokejista.

„Do přípravy se k nám zapojili z Počenic Uhrinovský, Bláha a gólman Michajlovič. Trénuje s námi například i hokejista Petr Vala, který hrával naší extraligu, ale byl i v Americe nebo Finsku.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • ... napsal:

    Přeju jim extraligu, ale dle mého…jak rychle postoupili, tak rychle taky sestoupí…ale zkušenost dobrá, o tom žádná.

    • Johny napsal:

      Asi jo, moc dlouho se tam neohřejí, extraliga je někde jinde… ikdyž… před 2 lety je ve florbalové ročence tipovali ve 2. lize na 6. místo a oni to vyhráli, loni v 1. lize je zase tipovali na 10. misto a kde jsou teď… uvidíme časem, nechci být špatný prorok

      • :) napsal:

        každý nováček to tam má těžké… ale shazovat a kritizovat by se měli jiné týmy z extraligy. O 8 místo se porvou… v ročence je umístí na sestup, ale jak dokázali ta je k smíchu.

  • hm.. napsal:

    tvoje stará je k smíchu..

Napsat komentář

*