1. 6. 2011 Superliga (16) KOMENTÁŘŮ

Buldokům odchody hráčů nehrozí. Zůstane i kapitán Michal Kotlas

 



Jediný jihomoravský účastník v extralize už zbrojí na novou sezonu. V ní povede Buldoky opět dvojice Filip Vítek-Rudolf Škubal. Asistovat jim pak bude kondiční trenér David Nerud, který se dnes oficiálně stane i marketingovým manažerem klubu. Pro brněnské fanoušky je pozitivní, že se klubu s největší pravděpodobností podaří udržet ve svém kádru kapitána Michala Kotlase.

„Michal Kotlas dostal nabídku od Chodova, informoval nás o tom. Stále tu je reálná možnost, že odejde. Všechno ale naznačuje tomu, že zůstane v Brně. I on sám by rád pokračoval v Bulldogs,“ vysvětli kondiční trenér a ode dneška marketingový manažer Buldoků David Nerud.

Buldoci se na novou sezonu připravují od začátku května. Na programu mají kondiční i herní soustředění. To vše pod taktovkou trenérů, kteří vedli tým i minulou sezonu. Ve funkci hlavního trenéra bude i nadále Filip Vítek, jeho asistentem pak Rudolf Škubal. „Tam se nic měnit nebude,“ dodal Nerud.

Vedení brněnského klubu by rádo přes léto tým lehce posílilo. „Nikdo odcházet nebude, takže tým zůstane stejný. Pracujeme na několika posilách, ale nic bližšího zatím říct nemůžeme. Je to všechno v jednání,“ doplnil Nerud.

Ten by se měl dnes oficiálně stát novým manažerem klubu. „Ono už to nějakou dobu funguje, ale dnes je valná hromada klubu, kde bych měl oficiálně dostat tento mandát.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • jediný jihomoravský účastník??? napsal:

    achjo udělejte si v tom pořádek… co otrokovice? nic?

    • Johnny napsal:

      Otrokovice? Zlínský kraj, udělej si pořádek v přehledu z regionální geografie!!!

      • Pytel :) napsal:

        …hm pokud vím, tak zlínský kraj je ve florbalové geografii vždy řazen do JM regionu 🙂 Tak klídek

  • brno napsal:

    ještě by si marketingový manažer měl sednout na zadek a říci si, za 10 let jsme v Brně nic nevyhráli, neudělali větší úspěch hodný města o 500 tisíc lidech..kde je chyba??..tohle je ostuda jak Brno!!

    • divak napsal:

      ten to borec to hodne luxusne napsal !!!

      • Hráč napsal:

        Ty si to představuješ jako Hurvínek válku. Ono to není tak jednoduché. Když nemáš podporu města, kterou má například Praha nebo Ostrava je to těžké. Od toho se potom odvíjí spousta věcí!

        • Buchtik napsal:

          Ono ale pro tu podporu taky musíš něco málo udělat nebo myslíš, že kluby v Praze a v Ostravě mají tu podporu města automatickou, přijdou na radnici, řeknou, že chtějí 4 mega na rok a dostanou to? Musíš trochu běhat, ten svůj klub trochu nabídnout, musíš mít dobré kontakty, pokud je nemáš, tak angažovat někoho, kdo ty kontakty má, občas vlízt do správný zadnice, prostě se snažit… Zadarmo to není, pečení holubi do huby nelítají.
          Zvlášť teď, kdy fotbalisti spadli, hokejisti hrají konstantně hovno, baskeťačky taky už nejsou co bývaly a drží se snad jen baseballisti mají v Brně výbornou příležitost si tu podporu vydobýt a já jim fandím, aby se o to konečně aspoň pokusili…

          • Kenny napsal:

            Svatá pravda. Získat podporu, dotace, to chce trochu se snažit, být šikovnej, umět to. Naříkat dovede každej. V tom je ten problém.

    • K. napsal:

      a co poslední dvě sezony ve finále poharu ?! to není úspěch ?

    • for brno napsal:

      No možná bys si měl přečíst článek znovu a zamyslet se. On teprve začíná, takže s předešlýma sezonama asi mohl těžko něco udělat. Navíc asi nevíš co znamená marketingový manager a za co je zodpovědný.

      • brno napsal:

        mně je jedno, jestli začíná nebo končí, já upozorňuji na fakt, že v Brně se konstantně něco sere..myšleno Bulldogs..v mládeži už je přehrávají Gullivers, v juniorech na spadnutí, v dorostech nic, to město má potenciál jako prase, ať si celý klub sedne a řeknou si: „jsme ocasi, takto to dál nejde“ finále Poháru či čtvrtfinále ligy je málo,…propo každý rok mluví o semifinále..chce to pokoru..na semičko nemají ani náhodou..navíc v Ově a Praze ti kluci, když o něco jde, dřou…brněnští frajeři vždy zdechnou hlavně na vůli

  • Asi znalec napsal:

    Ty jsi velky znalec buldociho potencionalu. Pro tvoji informaci:2006 mistr CR, 2007 3. misto na MCR (r.n. 91,92), 2008 mistr CR st. zaku, 3.misto dorost, 2009 bronz juniori, 4.misto dorost, vitez prague games v U18 2010 stribro juniori,stribro dorost,stribro st. zaci., 3. misto juniori na czech open. Ano tahle sezona nebyla povedena, juniori az 9. i kdyz s tymy prvni 4ky byla prohra temer vzdy o gol.. A to,ze nemaji muzi na semifinale? Pokud jsi videl letosni 1/4finale,tak buldoci dvakrat vyhrali. S tatranem prohra o gol a v prodlouzeni. Tenhle tym na to ma a po letosni tvrde praci pres leto a zmenami na hlavnich mistech ve vedeni uspech prijde.. Ber to jako konstatovani faktu.

    • Pytel :) napsal:

      konečně někdo rozumný

    • Kenny napsal:

      To jsou úspěchy. Kam se hrabou nějaké Střešovice! A změny na místech ve vedení? Spíše staronové vedení. A starýho psa, jak známo, nový kouskům nenaučíš.

Napsat komentář

*