2. 12. 2010 Reprezentace (4) KOMENTÁŘŮ

Trnavskému pomůže Skružný, bude tentokrát připravovat videorozbory

 



Zdeněk Skružný vedl florbalovou reprezentaci na pěti světových šampionátech. Začal v roce 2000 v Norsku a rozloučil se v roce 2008 v Ostravě a Praze. V Helsinkách ale chybět nebude, trenérovi Trnavskému bude připravovat videorozbory zápasů.

„Bavili jsme se spolu poprvé o spolupráci v létě na turnaji Czech Open. On je jediný, kdo bezvadně ovládá speciální střihačský program pro sledování zápasů. Potřebujeme ho. Investované peníze do tohoto zařízení a umění člověka by se měly využít,“ vysvětluje trenér Trnavský nečekané posílení realizačního týmu.

„Zdeněk nám chce pomoci. Jeho úloha bude spočívat v natáčení zápasů a přípravě videorozboru,“ říká český kouč. Že by ale dnes liberecký lodivod určoval taktiku, Trnavský odmítá. „Já si samozřejmě jeho názor vyslechnu, ale rozhodování, jak budeme hrát, je na mně,“ říká český kouč.

Zdeněk Skružný tak jede na své šesté mistrovství světa, tentokrát ale v jiné úloze. Vedle poslání s videorozbory je navíc vedoucím výpravy a bude moci zúročit nabyté zkušenosti z působení ve Finsku. V minulosti tam vedl tým Loviisan Tor.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*