23. 9. 2005 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov prý zlomí Střešovické prokletí

 



Tým Chodova, jehož sebevědomí je čerstvě posilněné úvodním vítězstvím nad Bohemians, si brousí zuby na Tatran.

„Snad třináctkrát za sebou jsme s Tatranem prohráli. A my jednou tu sérii musíme zlomit. Cítím, že teď, když se trenérského kormidla chopil Roman Slavík, jsme silnější než v loňské sezoně. Vím, že Tatran si na nás věří jako na nikoho, ale ten zápas je opravdu otevřený,“ naznačil atmosféru na pražském Jižním městě gólman Petr Pajer a jeho týmový kolega Lukáš Procházka se k jeho tvrzení přidal: „Bude to hodně zajímavé. Bude hrát čtvrtý se sedmým, myslím že máme šance…“

Zápas ve Střešovicích začíná v sobotu v 17 hodin. Poprvé proti sobě také nastoupí nerozlučná dvojice kamarádů Beneš – Harapát. Přes dvanáct let spolu válčili v jednom dresu. Ať už to byla pražské Aqua, Chodov, Tatran nebo reprezentace.

Dokonce mají za sebou i několik sezon v hanspaulce za tým Anbesaw. „To je etiopsky něco jako Sokol,“ doplňuje výčet společných štací Luděk Beneš. Ten s kapitánskou páskou povede do boje Chodov.

„Jsme na vítězné vlně, myslím že je to z nás cítit a i na Tatranu si to uvědomují. Jak říkal Lukáš, hraje sedmý se čtvrtým, takže favorit je jasný. I když domácí prostředí tenhle fakt asi trošku smaže.“

Petr Harapát nyní stojí na střídačce Střešovic. „I když se stále nějak hecujeme, tak sázka vypsaná není. Snad jenom to, že bych Luďkovi přál lepší sezónu, než byla ta loňská. Ale rozhodně to nechci vidět v zítřejším derby,“ prozradil pocity před zápasem nový kouč Tatranu Petr Harapát.

„Pravda je ta, že ten duel nebude přímo na hřišti, přece jenom se Hary radši schoval na střídačku. Jinak bychom do sebe asi pěkně zabrousili,“ doplňuje odhodlání Luděk Beneš.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*