5. 12. 2005 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pepino s Boleslaví „potopilo“ Liberec

 



Dvojboj v podobě utkání s Pepinem a Boleslaví měli na programu hráči Liberce. Přestože v obou zápasech sahali po vítězství a v druhých třiceti minutách byli lepším celkem na hřišti, nevyválčili pro sebe ani jediný bod.

Sobotní duel s Pepinem byl sice sporý na góly, ne tak na střelecké příležitosti. Oba gólmani drželi svá mužstva dlouhé minuty nad vodou a především ostravský Maceček přiváděl střelce Liberce k šílenství.

„Dneska jsme vážně neměli štěstí. Takových šancí a my jsme nebyli schopní dát gól. Na FBŠ nám tam spadlo vše a dneska naopak nic. Je to škoda, protože jsme hráli dobře!“ zhodnotil smolné utkání obránce domácích Kamil Gembec a dodal:

„Neměli bychom doma prohrávat, když dostaneme jen čtyři góly. Ta liga je teď strašně vyrovnaná, opravdu každý může porazit každého a my jsme měli dnes pokořit Pepino. I když se mi hrálo dobře a se svým výkonem jsem spokojený, chtělo to hlavně body pro tým!“

Také soupeř tentokrát uznal kvalitu protihráčů: „Hráli jsme opravdu hrozně! Tak od 30. minuty byl Liberec lepší!“, netajil se svým názorem ostravský kapitán Tomáš Chrápek. A přidal se k němu i trenér Robert Segeťa: „Náš cíl byl dneska jasný, odjet s body za každou cenu. Předvedli jsme řekl bych „bojovný florbal,“ dali jsme šťastné góly a v obraně měli kliku!“

„Máme letos skoro komplet nový tým, z loňského kádru mi chybí osm borců, takže zatím si tak nějak zvykáme. Hlavně se nám příliš nedaří být pohromadě v tréninku, stále nás trápí zranění tří, čtyř hráčů.

To je pořád dokola. V takové situaci jsem rád, že i přes nijak oslnivý výkon, který jsme tu dnes předvedli, máme body doma!“ uzavřel trenér Segeťa.

Zklamaní Liberečtí hned druhý den vyrazili dobývat Boleslav. Ale ani tentokrát při nich nestálo štěstí! „I přesto, že jsme tým upozornili , že má Bolka skvělý vstupy do utkaní, pod dojmem dobrého ale smolného zápasu s Pepinem byla rozcvička vlažná,“ posteskl si liberecký kouč Tomáš Erben. „Když pak hrajeme nedůrazně a neběháme, tak zákonitě musí soupeřovy góly přijít! Nedisciplinovaný Kopta po faulu na Slaného neudržel nervy na uzdě a i přesto, že sudí nám pískli volňák, měl poznámky, šel ven a dostali jsme gól, pokračoval Erben.

„Až po důrazné domluvě v kabině jsme začali hrát, nechali jsme to na tři lajny – hráčů Boleslavi bylo málo – a najednou bylo to jiný mužstvo, napadali jsme rozehru a do ničeho je prakticky nepustili, jenže jedna náhodná střela bekendem, teče a už jsme tekli 5:0. Ale kluci viděli, že to jde a makali. Podařilo se nám v průběhu postupně snižovat a necelou minut před koncem už to bylo jen o gól. Havrda měl dokonce pár vteřin na holi vyorvnání, ale Koráb ho dost zázračně vychytal, “ popsal průběh zápasu Erben.

„Z toho víkendu jsme si body zasloužili, ale nestál při nás potřebné štěstí. Teď nám nezbývá než zapomenout a pokusit se hryznout Havířov. Věřím, že na to máme!“ nevzdává se ani po nevydařeném dvojutkání trenér Erben.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*