8. 12. 2005 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pepino převálcovalo Havířov

 



Zajímavou podívanou sliboval zápas předehrávaného 13. kola florbalové Fortuna Extraligy mezi regionálními rivaly Havířovem a Pepinem.

Torpedo, povzbuzeno výhrou nad druhým týmem průběžné tabulky Mladou Boleslaví, chtělo bodovat a oplatit tak Ostravanům dvě porážky ze základní části minulého ročníku.

„Podle mě byla první třetina celkem vyrovnaná. Oba týmy se dokázaly dostat do slibných šanci a skóre mohlo být klidně opačně , ale udělali jsme pár chyb v rozehrávce a po jedné z nich soupeř skóre otočil, vyjádřil se autor úvodního gólu domácích – Jiří Krečmer.

Ti se jeho zásluhou dostali do vedení, ale hosté během pěti minut nejprve zásahem Holenky srovnali a poté zmiňovanou nepřesnost v rozehrávce potrestal Daniš a poslal hosty do vedení. Pohodu hráčů Pepina korunoval na začátku druhé části Maleček, jenž v oslabení po Skácelově přihrávce přelstil brankáře Havířova.

„Nechali jsme si dát gól v přesilovce a pak už jsme se dostávali do šancí jen z protiútoků. Poslední část byla podobná té první. Snažili jsme se víc útočit a zvrátit zápas, ale po jedné tečované střele soupeř odskočil znova na tři góly a bylo po zápase. Myslím si, že se Pepino dostávalo snadněji do větších šancí, které dokázalo proměnit a díky tomu vyhráli“, uznal kvality soupeře Krečmer, který byl i autorem asistence na druhý gól domácích.

Trenér Pepina Robert Segeťa byl po zápase překvapen nasazením hráčů Havířova. „Soupeř hrál pasivně, takže jsme to měli v rozehrávce trochu jednodušší. Dali jsme rychlé góly, uklidnili se a pak už jsme Torpedo k ničemu nepustili.“

Dobře hrající Pepino mělo po faulech soupeře i několikrát možnost využít početní převahy, a přestože neskórovalo, byl trenér Segeťa spokojen. „Přesilovky jsme zahráli velice dobře, měli jsme spoustu střel, chybělo jen trochu štěstí v zakončení,“ dodal.

„Nebyl to těžký zápas, soupeř nás zřejmě podcenil, i když si na nás zřejmě po poslední nečekané výhře věřil. Jsem rád, že jsem se prosadil, dlouho jsem se trápil a dnes se mi to doufám podařilo prolomit,“ byl rád za výhru i góly střelec dvou branek Pepina Tomáš Daniš.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*