12. 12. 2005 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pepino vítězně v prodloužení

 



Ve dvanáctém kole Fortuna Extraligy přivítali florbalisté FBC SGB Pepino Ostrava poslední tým průběžné tabulky FBŠ Bohemians a po výborném výkonu Pepina ve středečním utkání proti havířovskému Torpedu se dala čekat branková exhibice. Opak však byl pravdou.

Domácí výborného Zicha v brance FBŠ ostřelovali ze všech stran a měli jasnou územní převahu, ale první branku vsítili hosté Richterem, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Pepinu se podařilo poprvé skórovat až na začátku druhé třetiny, když se zblízka trefil Chrápek, alé hosté vzápětí opět strhli vedení na svou stranu. Domácí šli poprvé do vedení až ve třetí minutě závěrečné části, pak se však začali bát o výsledek, znervózněli a nedůraznou hrou zbytečně pustili soupeře do zápasu.

Bohemians si pak brankou Kadlece sedm minut před koncem vynutilo prodloužení, ve kterém využil Danišovu přihrávku svou třetí brankou v zápase kapitán domácích Tomáš Chrápek.

„Hrozně se góly nadřeme, potřebujeme na čtyři branky čtyřicet střel, kdežto soupeři stačilo dvanáct. Navíc jsme se vlástní brankou poslali do prodloužení,“ myslí si Chrápek a dodává: „Stále nejsme schopni držet tempo od začátku zápasu a začneme hrát až po obdržené brance. Také mladí kluci v týmu, i přesto, že je to jejich první sezóna v lize, dostávájí dost prostoru, ale stále se nenechají strhnout a v osmi lidech tak těžko můžeme odehrát celý zápas.“

Nespokojen se ztrátou bodu byl trenér Pepina Robert Segeťa.

„Bod jsme ztratili úplně zbytečně, místo toho, abychom za stavu 4:3 ještě jednu branku přidali, jsme vlastním gólem zápas zdramatizovali, bohužel začneme vždy hrát až nám teče do bot, a to už bývá většinou pozdě.“

Autor článku: Petr@Kotala.com


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*