Co bylo pro redakci florbal.cz deset nejzajímavějších a nejdůležitějších událostí uplynulého víkendu ve Fortuna Extralize? V krátkém shrnutí vám naši hitparádu představujeme.
27. 9. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Deset událostí minulého extraligového víkendu

 



Sladkého čtyři góly
Střelcem víkendu a největší osobností se stal reprezentační mladík Tomáš Sladký. Čtyři trefy do sítě Vinohrad ho katapultovaly do čela tabulky kanonýrů.

Čepica ztratil rozum
Neobvyklou bilanci si připsal v zápase s nováčkem vítkovický útočník Jakub Čepica. Přemíra snahy ho třikrát poslala na trestnou lavici. Jeho devět trestných minut neuniklo ani trenérovi Mrázkovi, který ho zkritizoval. Své přidaly i Vinohrady. Ke konci zápasu se Čepica těžce sbíral ze země, když mu soupeř jeho hrubou hru oplatil.

Premiéry gólmanů
První start na extraligovém brankovišti si odbyli brněnský Marek Loskot a střešovický Milan Karšňák. Premiéra dopadla úspěšně. Oba inkasovali pouhé tři branky a přispěli k vítězství svých týmů.

Brno opět vítězí v prodloužení
Buldoci vloni kralovali v prodloužení. Bilance 5-2 byla výmluvná. I letos, zdá se, chtějí na tuto bilanci navázat. Stejně jako minulý rok dobyli Děkanku v prodloužení.

Jedlička bez bodu
Extravagantní střešovický forvard si po přídělu Pepinu brousil zuby i na relativně slabší Liberec. Produktivní dlouhán ale tentokrát zůstal bez zápisu do statistik utkání.

Pevná liberecká obrana a opora Mitrovský
Změna tradice – pod Ještědem vsadili na pevnou defenzivu. Zároveň díky nové posile v brance překvapuje Liberec svými výsledky. Na Tatranu dlouho nebylo jasné, kdo bude brát body. Mitrovského průměr je 2,40 gólu na zápas!

Pepino podruhé skoro dvouciferně
Ostrava se nepoučila. Poté, co vicemistra doma vypráskal Tatran, otevřelo Pepino obranu i na Future. Devět inkasovaných branek je pro ambiciózní tým přespříliš.

Chodovská série pokračuje
Vloni končil sezónu tým z pražského Jižního města se svěšenou hlavou po osmi prohrách v řadě. Svěřencům nového trenéra Procházky se ale ani na devátý pokus nepodařilo získat body. Chodov vyhrál naposledy 22.ledna 2006 v Mladé Boleslavi!

Neprůstřelný Roman Ciompa
Neobvyklou bilancí se pyšní gólman Vítkovic. Za 125 minut inkasoval pouze dvakrát! Vítkovice mají vůbec nabitou sestavu gólmanů. Za Ciompou čeká na šanci mladý Urban a návrat do branky už s definitivou nahlásila i legenda Daniel Grečmal.

Havířov podrželi mladíci
Ani Pavel Kožušník ani Marek Lébl. V Havířově tentokrát řádili mladíci. Nejstaršímu střelci do chodovské klece nebylo ani dvacet let!


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*