28. 1. 2012 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Future opět bez bodu. Mistr v Pardubicích bavil plnou halu

 



Future v boji o naději na play off opět neuspěli a na domácím hřišti podlehli Mladé Boleslavi 6:7, 4brankovou ztrátu totiž jeho hráči začali dohánět příliš pozdě. Střešovický Tatran nalákal do pardubické arény téměř šest stovek diváků a přestřílel domácí celek poměrem 10:6.

Pražští Future si připsali čtvrtou prohru v řadě a k bodům proti Mladé Boleslavi nepomohly ani dva góly Marka Soukupa. Muž, který ještě patří Billy Boys, otevřel skóre a v závěru rozvlnil síť při stíhací jízdě žlutočerných.

Jenže Pražané prováhali zápas ve 2. třetině, kdy si nechali Mladou Boleslav uniknout na rozdíl 4 branek. V nepříliš pohledném zápase plném nepřesností potěšily diváky alespoň hezké trefy do černého. Nejhezčí akcí zápasu se blýskl mladoboleslavský obránce Josef Pluhař, který vybídl ve 2. třetině ke skórování Jiřího Boušku. „Vikýře“ ale trefovali i Marek Soukup, Štěpán Slaný a Ondřej Riebauer.

Drama začalo až v posledních 5 minutách, kdy domácí ztracený zápas skoro zachránili. Jejich 4 slepené góly ale nestačily, k vyrovnání chybělo možná pár sekund. Střelu Jastřembského v poslední vteřině gólman Koráb zlikvidoval.

Future mají 4 zápasy před koncem základní části na play off stále ztrátu 4 bodů.

Do Pardubic přijel Tatran a mistr přilákal do haly na Dašické ulici téměř šest stovek diváků! Publikum se rozhodně nenudilo. Padaly góly a domácí tým mistrovi statečně vzdoroval.

Pardubice otevřely skóre, ale Střešovičtí v průběhu několika minut otočili stav a udržovali si náskok. Na 3 body se však Tatran nadřel, ještě 7 minut před koncem prohrávali domácí jen o 2 branky. Nakonec si mistr připsal vítězství 10:6.

Velkou formu posledních dnů potvrdil Milan Garčar, který opět nastoupil v první útočné formaci a byl u 4 gólů v pardubické síti. Na straně domácích se dařilo Adamu Šťastnému, který zaznamenal stejně jako Garčar 2 branky a 2 asistence.

Fortuna extraliga, 18. kolo – sobotní výsledky
Sokol Pardubice – Tatran Střešovice 6:10 (2:3, 3:4, 1:3)
Branky:
1. Vichr (Šťastný), 18. Šťastný (Dlesk), 28. Teichman (Burian), 37. Ďopan (Šťastný), 38. Teichman, 49. Šťastný – 2. Garčar (Ondrušek), 7. Podhráský, 19. Vrtiška (Olšiak), 25. T. Vávra (Natov), 31. Garčar (Fridrich), 31. Richter (Natov), 33. Ondrušek (Fridrich), 45. Ondrušek (Garčar), 54. Fridrich (Garčar), 60. Richter (Fridrich). Rozhodčí: J. Kadlec, M. Kadlec. Vyloučení: 3:2, navíc Mrkos (Pardubice) 10 minut. Využití: 0:1. Diváci: 557.

x3m team SSK Future – Billy Boy Mladá Boleslav 6:7 (1:2, 0:3, 5:2)
Branky:
12. Soukup (Jastřembský), 44. Riebauer, 56. Žďárský (Zezulka), 57. V. Krupička (Žďárský), 59. Soukup (Krečmer), 60. V. Krupička (Soukup) – 17. J. Bouška (Novotný), 20. P. Bouška (Fojta), 35. Uglanov (Slaný), 36. J. Bouška (Pluhař), 39. Slaný (Matěcha), 55. Křenek (Pluhař), 57. Rožnovják (Slaný). Rozhodčí: Furmánek, Šolc. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 214.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*