V Praze na Děkance se po roce opět mění trenér. V loňské sezóně přinesla v zimním období výměna koučů rapidní zlepšení. Trenérovi Janečkovi se podařila záchrana a daleko nakonec nebylo ani play-off. Neúspěšný zápas v Brně však byl posledním, kde tým vedlo duo Janeček – Janoštík. Na střídačku Bohemians přichází nová tvář – bouřlivák Jan Jirovský.
12. 12. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemku povede Jan Jirovský

 



Nabídka přišla v úterý večer, původně jsem si vzal čas na rozmyšlenou do pátku, nakonec jsem poprosil Martina ještě o trochu času na rozhodování, takže jsme se dohodli na termínu konec týdne. Finální dohoda padla v neděli odpoledne…

Takže na Bohemians se změny plánovaly už před zápasem v Brně?
Ne, dohodli jsme se až po zápase. Někdy v šest večer. Rozhodně jsem nechtěl do ničeho zasahovat v případě, že by se kluci chytili a bodovali.

Bývalí trenéři ale Bohemians úplně neopouští…
Určitě ne. Standa Janoštík bude působit u týmu jako asistent a kondiční trenér a Tomáš pro nás bude cenný svými znalostmi týmu, a doufám hlavně jako hráč.

Možná bude chybět Martin Richter. Chystají se nějaké další příchody hráčů? Přeci jen do konce přestupního období zbývá ještě nějaký čas.
Absence Martina bude určitě ztráta, je to pan hráč, ale na druhou stranu ani jeden hráč tým nespasí a jeho přínos pro tým si budou muset rozdělit ostatní hráči mezi sebe. Potenciál na to mají a je na nás, jestli to z nich dostaneme. Já věřím, že ano. O posilách je zatím předčasné hovořit, absolvoval jsem s pouze včerejší trénink a hráčů jsem měl k dispozici dost, takže určitě o žádných posilách nyní neuvažuji.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*