Ostravský forvard Jan Daniš nastoupil poprvé proti svému bratrovi. Jejich miniduel nakonec skončil vítězstvím staršího Tomáše, který se v dresu Future radoval z vítězství.
15. 12. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

V souboji Danišů uspěl Tomáš

 



Jak bys zhodnotil utkání? 

První třetina byla z našeho pohledu vlažnější, ale ve druhé části jsme už Future přehrávali. V poslední dvacetiminutovce pak záleželo na tom, kdo udělá chybu. Bohužel jsme to byli my. Škoda, že jsme nevyužili závěrečného tlaku a promarnili spoustu šancí. Prohra o gól hodně zamrzí a obzvlášť v takhle vyrovnaném zápase.

Po třech výhrách jste zase prohráli. 

Každá série musí jednou skončit. Škoda, že ta naše skončila tak brzo. Měli jsme na to abychom ji ještě prodloužili do nového roku. Musíme jít ale dál zápas od zápasu. Každopádně nás teď čekají těžké duely. V nich chceme uspět. 

Poprvé jsi v extralize nastoupil proti bratrovi. Jak se ti hrálo?

Je to strašně zajímavý pocit. Nejen pro nás dva, ale i pro rodinu. Ta nevěděla komu fandit. Určitě bych byl ale raději, kdybychom hráli spolu a ne proti sobě.

Sledoval jsi bratra na hřišti?

Samozřejmě, že jsem se na něj občas zaměřil. Moc to ale nešlo, protože každý se musí soustředit hlavně na sebe, aby podal maximální výkon.

Potkali jste se během zápasu v nějakém osobním souboji?

Narazili jsme na sebe, ale jestli jsem vyhrál já nebo on, to není podstatné. Zápas vyhrál Future, a tak jsem náš minisouboj skončil lépe pro Tomáše. Doufám, že mu to budu moct vrátit.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*