25. 9. 2013 Vybavení (0) KOMENTÁŘŮ

Florbalky.com a značka Republic. Ta, se kterou hraje rekordman Skácel

 



Psal se rok 2002, když na českém doposud spícím florbalovém trhu vznikl nový eshop florbalky.com, který se specializuje na florbalové vybavení. Jak to vypadá s obchodem dnes?

Nyní se píše rok 2013 a ten samý eshop dnes nabízí florbalové holerůzných značek. Namátkou zmiňme florbalky Republic, Blast, Canadien, Exel, Fatpipe, Jadberg, Karhu, Salming, Unihoc, X3M, Zone, nechybí však ani kompletní nabídka vybavení pro brankáře.

Takto pestrá a široká nabídka florbalového zboží v kombinaci s kvalitním marketingem, cenami na míru a vhodným poradenstvím přinesla zakladatelům eshopu pozici jednoho z dominantních hráčů na trhu. Celý prodejní tým však nezahálí a kromě obvyklých povinností spjatých s obchodem se členové týmu realizují jako moderní „testeři“ a nové zboží tak prochází řadou zatěžkávacích zkoušek. To vše v kooperaci s hráči extraligy.

Zástupci florbalky.com představili i kolekci pro právě začínající sezonu 2013/14 a chutě mladých i starších florbalistů a florbalistek mohou být opět uspokojeny celý výčtem florbalových holí a dalších doplňků.

Tento eshop, jak už bylo řečeno, však sází i na marketingové a sportovní akce, které mohou dopomoci jeho rozvoji. A jak představit něco, co bezprostředně souvisí se sportem, lépe než přímo ve hře? Odpovědí na tuto řečnickou otázku bylo založení turnaje, jehož současný název je Republic Cup. Ten se odehrává ve třech po sobě jdoucích vlnách.

Zatímco červnový Junior Republic Cup a hlavní Republic Cup slouží jako rozlučky s uplynulou sezonou či i částečně jako vstup do letní přípravy na sezonu novou, zářijový ženský Woman Republic Cup je už ostrým startem před extraligovým ročníkem zástupkyň jemnějšího pohlaví. Všechny 3 turnaje si už našly své pevné místo v harmonogramu neligových turnajů, důkazem pak budiž účast celé domácí špičky i talentované mládeže ze všech koutů Čech, Moravy a Slezska.

V předchozím odstavci padlo několikrát slovo Republic. V tomto případě jde o novou vlajkovou loď eshopu florbalky.com. Designově nepřehlédnutelná florbalová značka je nyní hlavním tahákem a jak dokládají i výstupy ze sezony 2012/13, její nositelé se mohou pyšnit nemalými úspěchy. Namátkou zmiňme postup žen FBC Ostrava zpět do extraligy, vítězství juniorů FBC Ostrava v extralize i triumf téhož týmu na Czech Open 2013.

Všechny tyto úspěchy však zastínil jediný muž hrající právě s florbalovou holí Republic. Ostravský špílmachr Petr Skácel se na počátku sezony 2013/14, přesněji řečeno v neděli 8. září 2013, stal novým králem historických tabulek kanadského bodování a se současnými 475 body předstihl doposud vedoucího brněnského Buldoka Libora Schneidera. A aby toho nebylo málo, v tentýž den vstoupil Petr i mezi velké kanonýry historie, neboť jeho trefa nesla pořadové číslo 200.

Ihned po triumfu tak nemohla chybět otázka, jak se Petrovi hraje s novou florbalovou holí. „Překonal jsem rekord, to je snad dostatečný důkaz toho, že se mi s ní hraje dobře,“ zavtipkoval novopečený otec, aby vzápětí přešel na realističtější notu. „Je pravda, že ze začátku jsem si trošku zvykal, ale tak je to vždy. Nyní už však pálím ostrými a i výsledky našich juniorů potvrzují, že v tom nejsem sám.“

O dalším vývoji v eshopu florbalky.com vás budeme pravidelně informovat. Nebude tak chybět analýza nových produktů či ohlasy těch nejzainteresovanějších.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*