V týmu švýcarského mistra se chystají velké změny. Wiler, který si díky několika vystoupením na turnaji Czech Open získal příznivce i v Čechách, se bude muset obejít i příští rok bez bratří Hofbauerů.
6. 5. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Švýcarského mistra čekají změny

 



Wiler-Ersigen musí reagovat na odchody klíčových hráčů. Ukončit úspěšnou florbalovou kariéru se rozhodli Adrian Schild, Simon Zurflüh, Raphael Keller a Michael Flury. Manuel Zingg se po třech letech vrátí do týmu vicemistra, Floorball Köniz.

Obrana Wileru pravděpodobně utrpí ještě jednu obrovskou ztrátu. Start Vesy Punkariho v další sezóně není vůbec jistý, je pravděpodobné, že se z osobních důvodů vrátí do Finska.

Wiler nemůže počítat s bratry Matthiasem a Christophem Hofbauerovými, kteří ještě jednu sezónu zůstanou ve švédském Dalenu. Spolupráce mezi Wilerem a Dalenem však směřuje i opačným směrem a do Wileru přijdou dva hráči národních týmů, Švéd Mattias Wallgren a Švýcar Michael Zürcher.

Dalšími posilami budou ještě Fabian Eggs, útočník Tobias Zeller a obránce Joel Gysin. Do budoucna si Wiler zajistil Cedrica Rüegseggera, který však zkusí příští sezónu štěstí v dresu Järfälly.

Tomáš Sladký by měl v dresu Wileru příští sezónu pokračovat.

Foto: Martin Neužil, www.czechopen.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*