Nejen u nás, ale i ve Švýcarsku se rozjela nejvyšší národní soutěž. Minulý víkend byly odehrány první dvě kola SML. V nich si vedl opět suverénně Wiler, který násázel do brnaky Köniz stejně branek, jako Tatran Třinci.
26. 9. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Wiler prošel prvními koly bez zaváhání

 



Největší zajímavostí byl bezesporu již zmiňovaný duel mezi mistrovským Wilerem Ersigen a vicemistrem z Könizu. Wiler deklasoval Köniz 11:4. Druhý souboj velikánů dopadl také poměrně jednoznačně. Tigers Langnau porazili Aligator Malans 6:2. Cepkův Rychenberg pak nestačil na GC Zürich a prohrál těsně 2:3.

Ve druhém kole potvrdil Wiler svou sílu a poradil si s dalším předním týmem švýcarské elitní soutěže. Tentokrát si odvezl plný bodový zisk z Zürichu, kde zvítězil 5:2. Köniz si spravil chuť proti St. Gallen, kterému nastřílel devět branek. Grünematt zvítězil i ve druhém kole a je společně s Wilerem a Langnau zatím neporaženým týmem.

Tabulku vede s přehledem SV Wiler – Ersigen, jenž má stejně bodů jako UHC Grünenmatt a Tigers Langau. Naopak na samém chvostu tabulky se krčí HC Rychenberg, Chur Unihockey a UHC WaSa.

Výsledkový servis:

1. kolo:
HC Rychenberg Winterthur – Grasshopper Club Zürich 2:3
SV Wiler-Ersigen – Floorball Köniz 11:4
UHC Waldkirch-St. Gallen – UHC Uster 2:5

UHC Grünenmatt – Chur Unihockey 6:5
UHC Alligator Malans – Tigers Langnau 2:6

2. kolo:
Chur Unihockey – Alligator Malans 5:7

UHC Uster – UHC Grünenmatt 4:10

GC Zürich – SV Wiler-Ersigen 2:5

Floorball Köniz – UHC WaSa 9:4

Tigers Langnau – HC Rychenberg 6:5


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*