Po třetím kole švýcarské nejvyšší soutěže má už jen Tigers Langnau plný bodový zisk. Může se tak jako jediný tým elitní soutěže pyšnit faktem, že dosud neztratilo ani bod. V dalším kole klopýtl i favorit ligy Wiler-Ersigen. Toho lehce přibrzdil Cepkův Rychenberg.
2. 10. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Tigers Langau si drží neporazitelnost

 



Langnau si s chutí smlslo na Chur Unihockey, kterému uštědřilo debakl 9:2. Vidět byl zejména Aleš Zálesný, který vstřelil dva góly a ještě si připsal tři asistence. Nyní je Aleš Zálesný první v tabulce produktivity švýcarské ligy.

Mistrovský Wiler-Ersigen zaváhal s Rychenbergem a pouze remizoval 4:4. Gólově nejbohatší zápas byl k vidění v Maienfeldu, kde domácí Aligator porazili Uster. Ten v závěru utkání prohrával o pouhý gól 7:6, a tak zkusil hru v šesti. Naději na bodový zisk jim dvě sekundy před koncem sebral Anderson, který stanovil konečný stav 8:6. V zápase Grünemattu otočil Köniz nepříznivý stav utkání a sedmi góly stanovil zcela jednoznačný výsledek.

Na špici tabulky je s devíti body Tigers Langnau, o dva body méně má Wiler. Na opačném konci se krčí s nulovým bodovým ziskem dvojice týmů St. Gallen a Chur Unihockey.

Výsledkový servis:

3. kolo:
UHC WaSa – GC Zürich 3:4

SV Wiler-Ersigen – HC Rychenberg 4:4

UHC Grünenmatt – Floorball Köniz 1:7

Alligator Malans – UHC Uster 8:6

Tigers Langnau – Chur Unihockey 9:2


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*