Mistrovský Wiler Ersigen se chystá zastupovat svojí zemi na domácím EuroFloorball Cup a poslední zkouškou pro něj byl v domácí lize zápas se St. Gallen. Wiler si se svým soupeřem zkušeně poradil. V polovině zápasu vedl již 6:0 a pak šetřil síly na EFC. Konečný stav utkání, ke kterému přispěl pěti asistencemi Michael Zürcher, byl 10:4.
7. 10. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Wiler si dodal před startem Poháru mistrů sebevědomí

 



V zápase dvou papírově silných týmů, mezi Könizem a Aligator Malans, se radoval domácí Köniz. Ten zvítězil 5:2. Aligator Malans sice otočil nepříznivý stav z 1:0 na 1:2, i díky českému reprezentantovi Martinu Ostřanskému, ale pak úřadovala první formace Könizu.

Vedoucí Langnau potvrdilo formu a zvítězilo počtvrté za sebou. Tentokrát 6:4 na hřišti UHC Usteru. GC Zürich si bez obtíží poradil s UHC Grünemattem. Gól si připsal i český reprezentant Aleš Jakůbek. V posledním zápase Chur Unihockey přejel Cepkův HC Rychenberg 7:2, čímž ho srazil na předposlední místo.

Poslední místo v tabulce zaujímá s nulovým bodovým ziskem nováček soutěže St. Gallen. Na špici tabulky zůstává Tigers Langnau na kterého se lepí Wiler Ersigen. Tyto dva kluby jsou také zatím neporažené.


Výsledkový servis 4. kola:

Floorball Köniz – Alligator Malans 5:2

HC Rychenberg – Chur Unihockey 2:7

UHC Uster – Tigers Langnau 4:6

GC Zürich – UHC Grünenmatt 8:3

SV Wiler-Ersigen – UHC WaSa 10:4


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*