Wiler je v čele nejvyšší švýcarské soutěže. Mistrovský Wiler-Ersigen je jediný klub, který ještě v Swiss Mobilar Lague neprohrál. V neděli si parádně smlsl na Grünemattu. Poprvé naplno bodoval i Cepkův Rychenberg.
20. 10. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Wiler-Ersigen se dostal do čela elitní švýcarské soutěže

 



Wiler nakonec svého soupeře zdolal rozdílem třídy. Porazil ho 10:5. Hattrick zaznamenal vítěz kanadského bodování EuroFloorball Cupu, který se konal před týdnem ve Winterthuru, Lassi Vänttinen a také Patrick Mendelin.

Tigers Langnau utrpělo první porážku sezony. Podlehlo Könizu a přenechalo tak čelo tabulky Wileru. Köniz si přijel pro výhru 5:3 a bodově se dotáhl na Langnau. V dalším zápase mezi Aligator Malans a GC Zürcih vyhrálo Malans 5:4 i díky Martinu Ostřanskému, který zaznamenal gól.

Hráči Chur Unihockey porazili UHC Uster 6:5. Tato výhra je posunula dopředu a opustili tak místa, která zaručují play-down. Cepkův Rychenberg deklasoval St. Gallen poměrem 11:3 a poprvé v sezoně naplno bodoval.

Na špici tabulky je se třinácti body Wiler, jen bod za ním je dvojice týmů Langnau a Köniz. Na konci tabulky je s nulovým bodovým ziskem St. Gallen.

Výsledkový servis:

Chur Unihockey – UHC Uster 8:6

UHC Grünenmatt – SV Wiler-Ersigen 5:10

Tigers Langnau – Floorball Köniz 3:5

Alligator Malans – GC Zürich 5:4

UHC WaSa – HC Rychenberg 3:11


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*