Deváté kolo švýcarské nejvyšší soutěže opět nepřineslo žádné překvapení. Vše tak zůstává při starém. Tabulce vévodí Köniz s Langau.
25. 11. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Ve švýcarské lize nedošlo k žádnému překvapení

 



Mistrovský Wiler si v devátém kole hladce poradil s Chur a porazil jej 7:3. Wiler už ve druhé minutě zápasu vedl 2:0 a kontroloval hru. Köniz neměl o moc více práce. S GC Zürich si poradil naprosto s přehledem. V polovině zápasu vedl už 6:0, pak ale přestal hrát a dovolil Zürichu zkorigovat na konečných 6:3.

Asi nejtěžší z trojice favoritů to mělo Tigers Langnau. Polovinu zápasu se trápilo, ale nabídka přesilovky 5 na 3 se neodmítá. Tigers jako by se od tohoto gólu odpíchlo a navyšovalo náskok až na konečných 8:4 proti UHC Grünenmatt.

V zápase dvou papírově slabších celků si vedl lépe Chur, který s přehledem porazil UHC WaSu 8:3. Nejvyrovnanější zápas se odehrál v Maienfeldu, kde domácí Aligator Malans bojovali o body s Cepkovým Rychenbergem až do posledních minut. Nakonec si všechny tři body ponechali domácí díky vítězství 5:4.

Na čele tabulky se nic nemění. Čtyřiadvacet bodů má dvojice Köniz a Langnau, dva body za nimi je Wiler. Na opačném konci je stále UHC WaSa jen bod před posledním UHC Usterem, který má pouhé tři body.

Ani v tabulce produktivity se nic nemění. První je Daniel Celebsson z Könizu se třiceti body, za ním je jeho týmový spoluhráč Emanuel Antener, který má o tři body méně. Na třetím místě je se ziskem třiadvaceti bodů Aleš Zálesný.

9. kolo SML:

UHC Uster – SV Wiler-Ersigen 3:7

Floorball Köniz – GC Zürich 6:3
Tigers Langnau – UHC Grünenmatt 8:4
Alligator Malans – HC Rychenberg 5:4
Chur Unihockey – UHC WaSa 8:3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*