SV Wiler - Ersigen dokázal zvítězit i podruhé v této sezoně nad Könizem a díky prohře Langnau s Malans je na špici tabulky. Po delší době se tak změnilo pořadí na čele tabulky švýcarské SML.
2. 12. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Wiler-Ersigen se dostal do čela tabulky

 



Wiler se na hřišti Könizu dostal do tříbrankového vedení v první třetině a pak bylo na Könizu, aby vymýšlel něco směrem dopředu. Wiler povolil Könizu dostat se na rozdíl jediného gólu, ale vyrovnání nepřipustil. Odvezl si tedy všechny tři body.

Tigers Langnau nestačili doma na Aligator Malans. Malans vedlo po sedmi minutách už 0:3, přesto Tigers do poloviny zápasu srovnalo na 3:3. Na další tři branky Malans už ale odpovědět nedokázalo a častými vyloučeními ztratilo naději na zvrat.

Rychenberg dokázal ve svém utkání obrátit nepříznivý stav z 1:3 na 5:3 proti GC Zürich. Přesto si musel na vítězství počkat až do prodloužení. V něm zvítězil 6:5.

Nejvíce branek padlo v Churu, kde domácí přivítali UHC Grünematt. Chur si na začátku vybudoval tříbrankový náskok. Konečný stav utkání byl 9:6.

V zápase dvou posledních celků mezi Usterem a UHC WaSou se radovali hostí. St. Gallen se dostal do vedení 0:2, v polovině zápasu se ale během čtyř minut dvakrát trefili domácí. Dvě minuty na to se ale opět trefil St. Gallen a výsledek 2:3 si už pohlídal.

Tabulku vede Wiler–Ersigen, o bod za ním je dvojice Köniz a Tigers. Na opačném konci tabulky je UHC Uster. Na předposlední UHC WaSu a Grünematt ztrácí čtyři body.

Tabulka produktivity se nezměnila. Vede Celebsson s třiceti body. O tři body méně má Antener z Könizu. Třetí je český útočník Aleš Zálesný s šestadvaceti body.

Výsledky 10. kola SML:

GC Zürich – HC Rychenberg 5:6

Floorball Köniz – SV Wiler-Ersigen 3:4

UHC Uster – UHC WaSa 2:3

Chur Unihockey – UHC Grünenmatt 9:6
Tigers Langnau – Alligator Malans 3:6

Foto: Olli Laukkanen


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*