Floorball Köniz selhal v koncovce zápasu z outsiderem, když inkasoval pět branek. Tigers drží krok s Wilerem Ersigen. Navíc Aleš Zálesný díky skvělému výkonu opanoval čelo kanadského bodování.
23. 12. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Aleš Zálesný se vyhoupl na čelo tabulky produktivity SML

 



Floorball Köniz si na hřišti UHC Wasy nedokázal vytvořit větší převahu, přesto po dvou třetinách o branku vedl. Na závěrečnou katastrofální třetinu asi jen tak nezapomene. Köniz dostal v poslední třetině celkem pět branek z toho tři během čtyřiaosmdesáti vteřin. UHC Wasa se díky tomuto vítězství 6:2 přiblížila soupeřům bojujícím o nadstavbu základní části Swiss Mobiliar League. Na šestou příčku GC Zürichu ztrácí už jen pět bodů.

GC Zürich nestačil na mistrovský Wiler-Ersigen. Wiler se do vedení dostal již po dvaatřiceti vteřinách. Když na začátku druhé třetiny zvyšoval Lassi Vänttinen na 5:1 vypadalo to s GC Zürich velmi špatně. Wiler ale povolil a dopustil snížení až na 5:4, pak ale Lassi Vänttinen dokonal hattrick a v závěrečné přesilovce Wiler dotáhl přestřelku do vítězného konce 8:6.

V zápase mezi Rychenbergem a Tigers Langnau se blýskl Aleš Zálesný, který vstřelil tři branky a na dvě další přihrál. Tigers zvítězili suverénně 7:1 a drží se bod za prvním Wilerem.

Chur Unihockey dokázalo zvítězit na hřišti Aligator Malans. Na tento zápas přišlo obdivuhodných 935 diváků, ale většina z nich byla hlavně výkonem v poslední třetině, když domácí Malans inkasovalo pět branek, zklamána. Malans prohrálo 4:7 a Chur se vyhouplo na pátou příčku.

V zápase mezi Grünemattem a Usterem se radovali domácí. Grünematt zvítězil 8:4.
Uster z jedenácti zápasů prohrál deset a vypadá to s ním tragicky, na předposlední UHC Wasu ztrácí už sedm bodů.

V čele zůstává SV Wiler-Ersigen, o bod za ním je Tigers Langnau. Třetí Köniz ztrácí na Wiler čtyři body. Na čelo tabulky produktivity se díky vynikajícímu výkonu dostal Aleš Zálesný. Dvojice Celebsson a Antener z Könizu je na druhém a třetím místě.

Výsledky 11. kola SML:

Alligator Malans – Chur Unihockey 4:7
UHC Grünenmatt – UHC Uster 8:4
SV Wiler-Ersigen – GC Zürich 8:6
UHC WaSa – Floorball Köniz 6:2
HC Rychenberg – Tigers Langnau 1:7

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*