O víkendu český rozhodcovský pár Pavel Rýznar a Jiří Vidlař řídil dva duely švýcarské nejvyšší soutěže. Projekt výměny rozhodčích mezi Českou republikou, Norskem, Finskem a Švýcarskem tak pokračuje.
18. 1. 2009 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Čeští sudí pískali dva duely švýcarské ligy

 



První duel, který čeští sudí řídili, byl zápas mezi Tigers Langnau a Grasshopperem Curych. Duel byl pikantní pro Aleše Zálesného, který obléká dres Langnau a Aleše Jakůbka, jenž hraje za Curych. Druhé utkání, které Češi řídili, byl duel Rychenbergu s Usterem. I v tomto duelu byli na hřišti kromě českých sudí také čeští legionáři.

Na začátku toho roku pískali naší extraligu Norové. Pár Jon Vegar Eliassen a Björnar Torvet úspěšně zvládl dvě utkání naší ligy. Tentokrát mají na starosti dvě utkání extraligy Švýcaři.


Dvojice Gmuer – Wunden se nejdříve představila v utkání Chodova s Brnem, dnes je pak čeká pražské derby mezi vedoucím Tatranem a předposlední Spartou.

Zahraniční mise čeká i jiný český pár. Radim Janeček a David Sekanina si zapískají dva duely finské ligy, ale i Finové nakouknou pod poličku české elitní soutěže. „Přesně na přelomu ledna a února přijedou Finové pískat naší extraligu,“ prozradil další podrobnosti šéf komise rozhodčích a delegátů Petr Seďa.

Foto: Petr Faraga, Vojtěch Žilka


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*