Wiler vs. Malans, Tigers vs. Köniz. To jsou dvojice pro play-off nejvyšší švýcarské soutěže. Již kolo před koncem nadstavby švýcarské SML je jasné, že Wiler půjde do závěrečné fáze z prvního místa. Rozhodly o tom dvě těsné výhry. Köniz naopak obě svá utkání prohrál, a tak play-off s Tigers začne v Biglenu.
25. 2. 2009 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Švýcarsko zná dvojice pro play-off

 



Nejúspěšnějším týmem víkendu je Langnau. Svá utkání s přehledem vyhrálo a zajistilo si tak první zápas play-off v domácí hale. V prvním zápase uštědřilo ostudu Könizu.
Ten nezačal špatně, ale své vedení do konce první třetiny ztratil. Časté vylučování Könizu pomohlo Tigers zvýšit náskok na 6:2. V poslední třetině Tigers už jen dokončilo vysokou prohru Könizu 9:4.

Ve druhém zápase Tigers smetlo Rychenberg především v první třetině, kterou domácí Tigers vyhrálo 5:0. Poté hráči Tigers zvolnili a nechali Rychenberg aby zkorigoval na konečných 8:3.

Nejtěžší los měl Köniz. Vysokou prohru s Tigers proti Wileru nenapravil. Köniz začal dobře a získal vedení 2:0, poté se ale Wiler rozjel a snížil. Trenér Könizu to cítil a vzal si raději oddechový čas. Wiler však srovnal na 2:2. Tento stav vydržel až do konce základní hrací doby, a tak sedmatřicet vteřin po začátku prodloužení musel rozhodnout o vítězství Wileru Zimmermann.

Wiler se na vítězství nadřel i v prvním zápase. Za stavu 3:1 dovolil GC Zürichu vyrovnat. Zimmermann ale jedenáct minut před koncem vstřelil rozhodující branku. Wiler.

Malans obě utkání vyhrálo. S Rychenbergem si poradilo bez problémů a zvítězilo 6:3.
S GC Zürich rozhodl v poslední minutě dvěma góly o vítězství Malnas Pappi.

Ve hře o udržení se hrálo jen jedno kolo a Uster opět prohrál. Tentokrát 1:5 s Chur. Grünematt porazil UHC WaSu 4:3.

Výsledky 3. kola nadstavby:
Floorball Köniz – Tigers Langnau 4 : 9

SV Wiler-Ersigen – GC Zürich 5 : 4

Alligator Malans – HC Rychenberg 6 : 3

Výsledky 4. kola nadstavby:
GC Zürich – Alligator Malans 2 : 4
Tigers Langnau – HC Rychenberg 8 : 3
SV Wiler-Ersigen – Floorball Köniz 3 : 2

Výsledky 3. kola hry o udržení:
UHC Uster – Chur Unihockey 1 : 5
UHC Grünenmatt – UHC WaSa 4 : 3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*