Čtvrté kolo nejvyšší švýcarské soutěže je minulostí. Prestižní SML má zatím jediné dva neporažené. Je jím tým mistrovského Wileru-Ersigen a Malans. Oba celky zatím kráčí soutěží bez ztráty kytičky.
6. 10. 2009 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Wiler s Malans jsou stále bez ztráty bodu

 



Ani čtvrté kolo SML nepřineslo GC Zürich žádné body. Doma přivítal mistrovský Wiler, který si za polovinu zápasu vybudoval čtyřgólový náskok. Díky přesilovce, menší koncentrovanosti soupeře a dvěma slepeným gólům se Zürich v poslední minutě druhé třetiny přiblížil na rozdíl dvou branek. Ve třetí třetině zvýšil Roger Gerber náskok opět na rozdíl tří branek, ale ex-dalenská spolupráce mezi Alexanderem Bodénem a Patrikem Lundströmem přinesla snížení na konečných 5:6 z pohledu domácího Zürichu.

Alligator Malans si s chutí zastřílelo v zápase s Lok Reinachem. Na první branku se ale čekalo dlouho, přišla až v poslední minutě první třetiny. Za Malans se trefil Martin Ostřanský. Lok Reinach po přestávce srovnal, ale poté se rozjela kanonáda Malans. Do druhé přestávky nastříleli jeho hráči čtyři branky a ve třetí třetině přidali opět stejný počet gólových zářezů. V závěru zápasu Lok Reinach už jen zkorigoval na konečných 2:9.

Tigers Langnau nestačilo na Köniz. Hráči Tigers začali dobře, již ve čtvrté minutě otevřel skóre Marc Dysli. To ale bylo od Tigers vše, pak už se trefoval jen Köniz. Nakonec stanovil konečnou podobu výsledku Wälti a Köniz zvítězil 5:1.

V zápase mezi Rychenbergem a Grünemattem se radovali domácí. Grünematt dokázal na každou branku Rychenbergu odpovědět a v polovině zápasu se dokonce dostal do vedení 4:3. Další čtyři branky ale znamenaly vítězství Rychenbergu 7:4. V dalším zápase UHC WaSa nestačila na Chur. Chur zvítězilo 4:6.

V čele tabulky zůstává dvojice Wiler Ersigen a Alligator Malans, která neztratila ani bod. Naopak bez jediného bodu na konci tabulky zůstává GC Zürich.

Výsledky 4. Kola SML:
UHC WaSa – Chur Unihockey 4:6
Tigers Langnau – Floorball Köniz 1:5
GC Zürich – SV Wiler-Ersigen 5:6
HC Rychenberg – UHC Grünenmatt 7:4
Alligator Malans – Lok Reinach 9:2

Foto: Erwin Keller (Unihockey.ch)


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*