Florbalisté Alligator Malans si těsným vítězstvím nad Grünemattem udrželi sérii výher a zůstávají v čele tabulky. Další favorit soutěže Wiler-Ersigen bude kvůli EFC dohrávat kolo s UHC WaSou až na konci listopadu.
20. 10. 2009 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Alligators Malans je na čele švýcarské ligy

 



Malans nezačalo nejlépe, Grünematt se dostal do vedení již ve čtvrté minutě a i na vyrovnávací branku Josseho dokázal reagovat Arm. Na začátku druhé třetiny se Grünematt dostal dokonce do dvoubrankového vedení. Po brankách Webera, Jussily a dvou zásazích Dominioniho bylo vše jinak a najednou vedlo o dvě branky Malans. Na konci druhé třetiny sice snížil Tomáš Chrápek, i přesto Malans vyhrálo 5:4.

Tigers Langnau si poradilo s Lok Reinachem celkem bez problémů. Na Lüthiův a Burkhalterův gól Reinach odpovědět dokázal, respektive na druhou branku Tigers reagoval Ramseir vlastní brankou osmnáct vteřin před koncem třetiny. Navíc dvě vteřiny před koncem otočil na 3:2 pro Reinach Kaufmann. Tigers se ale nenechalo rozhodit a ve druhé třetině se dostalo opět do vedení. Ve třetí třetině přidal dvě branky Mühlethaler a poté upravil na konečných 8:4 pro Tigers Markus Gerber.

Gólové hody byly k vidění v Könizu. Hned první třetina jich přinesla osm. Köniz dal první branku a Chur už jen dotahoval. Když v polovině zápasu Kekkonen vyrovnal na 5:5 nevypadalo to s Chur špatně, poté ale Köniz začal navyšovat svůj náskok až na konečných 11:6.

Napínavé až do konce bylo utkání mezi GC Zürich a HC Rychenbergem Winterthur. První třetina přinesla pouze jednu branku curyšského Allamanda. Ve druhé třetině Zürich navýšil skóre na 5:2, ale Rychenberg v první minutě třetí třetiny snížil a podařilo se mu dostat zpátky do zápasu. Slepenými góly Cepka a Skalíka na konci třetí části Rychenberg vyrovnal na 6:6 a šest vteřin po začátku prodloužení rozhodl o vítězství Rychenbergu 7:6 Wolfer.

V čele tabulky je Alligator Malans, tři body za ním je Wiler Ersigen, ten má ale o jeden odehraný zápas méně. Na druhém konci tabulky je GC Zürich s Lok Reinachem, ještě o bod za nimi je UHC WaSa.

Výsledky 6. kola SML:

GC Zürich – HC Rychenberg 6:7 pp.
Alligator Malans – UHC Grünenmatt 5:4
Tigers Langnau – Lok Reinach 8:4
Floorball Köniz – Chur Unihockey 11:6

Foto: Unihockey.ch


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*