Tři týdny se ve Švýcarsku nehrála liga, pauza nepřinesla žádné velké změny, jen prohra Alligator Malans s Rychenbergem je překvapením. Wiler je opět bezchybný, Tigers se i nadále trápí.
17. 11. 2009 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Třítýdenní pauza ve Švýcarsku je pryč

 



Šlágr kola mezi Wilerem Ersigen a Könizem nabídlo vyrovnanější partii než jednoznačnou záležitost mezi prvním a druhým týmem v minulém kole. První branku vstřelil Wiler v přesilové hře, poté ale Sigg srovnal na 1:1. O několik minut později vrátil vedení Wileru Krähenbühl a do první sirény přidal ještě jednu branku Zürcher. Ve druhé třetině se radovali hráči Köniz z branky Geisera. Poslední třetina patřila Wileru a utkání tak skončilo 5:3 pro Wiler.

Rychenberg si z Maeinfieldu veze všechny body. První branku zápasu vstřelil Martin Ostřanský za Alligator Malans, česká odezva v podobě vyrovnávací branky Vojtěcha Skalíka na sebe nenechala dlouho čekat. Poté ale Skalík musel sledovat branku Armina Brunnera z trestné lavice. Několik vteřin po přestávce se radoval Rychenberg a branku vstřelil opět Vojtěch Skalík. Další branka padla půl minuty před koncem druhé třetiny a Rychenberg tak otočil zápas. Po přestávce sice srovnal ještě Adrian Cappat a na branku Pirmina Kollera reagoval Esa Jussila, pak ale Vojtěch Skalík vítěznou brankou zkompletoval hattrick. V závěru se trefil ještě Radim Cepek a Rychenberg tak zvítězil 6:4.

Tigers Langnau se i nadále trápí. Z osmi zápasů má pouze devět bodů, v utkání s UHC Grünematt tomu nebylo jinak. Skóre otevřel v páté minutě Jens Frejd. Langnau tlačilo Grünematt a vyrovnání přišlo v polovině zápasu v podobě branky Markuse Gerbera. Hned na to ale Tigers dvakrát inkasovalo, naději Langnau vstříkl do žil opět Markus Gerber. Poslední třetinu Tigers Langnau prohrálo 1:3, a tak si Grünematt veze z Biglenu cennou výhru 6:3.

GC Zürich se zdá být již sehraný, opět zvítězil. V utkání proti UHC WaSa se jako první ze vstřeleného gólu radovat Tomáš Sladký z UHC WaSa. Zürich stihl do konce třetiny srovnat. Prvních deset minut druhé třetiny rozhodlo o vítězi, protože Zürich vstřelil WaSe hned tři branky. Poté sice Hans Mathis snížil na 2:4, ale Zürich si utkání pohlídal a zvítězil 5:3.

Chur Unihockey zažívá zatím vcelku podařenou sezonu, jejich finské posily se vyplácí. Svědčí o tom i čtvrté místo v tabulce SML , Koskelainenovo první a Kekkonenovo třetí místo v tabulce produktivity. O výhře Chur nad Lok Reinachem 7:3 rozhodla zejména druhá třetina, kterou Chur vyhrálo 4:0.

Ligu vede s tříbodovým náskokem SV Wiler – Ersigen i přesto, že má odehráno o jeden zápas méně než ostatní. Wiler je stále suverénní, zvítězil ve všech zápasech. Druhé je Alligator Malans, o bod zpět se nachází Floorball Köniz. Poslední zůstává Lok Reinach, který je dva body za UHC WaSou.

Výsledky 8. kola SML:

Lok Reinach – Chur Unihockey 3: 7
Tigers Langnau – UHC Grünenmatt 3: 6
GC Zürich – UHC WaSa 5: 3
Alligator Malans – HC Rychenberg 4: 6
Floorball Köniz – SV Wiler-Ersigen 3: 5

Foto: Unihockey.ch


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*