Už to vypadalo, že florbalisté Future v závěru zápasu nechají jasné tři body v Mladé Boleslavi. Totální výpadek je stál pětibrankové vedení. Nakonec ale Pražané zasloužené vítězství opět získali. Měli totiž ve svém středu Marka Soukupa.

27. 2. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Florbalistům Future svědčí TV kamery

 



Televizní kamery Mladé Boleslavi vůbec nesvědčí. Středočeši nedokázali za jejich asistence ještě zvítězit. A již od počátku to vypadalo, že černá série bude pokračovat. Future organizovanou obranou nedával domácím vůbec prostor a naopak jeho hráči nápaditě kombinovali i v útoku. Vedení 2:0 po první třetině bylo jasným výsledkem rozložení sil na hřišti.

Ani druhá třetina jiný obraz hry nepřinesla. Ve formě hrající florbalisté Future přesvědčovali diváky v hale i u televizních obrazovek o tom, že právem útočí na vedoucí příčku extraligové tabulky. Kromě dvou gólů zvonila několikrát branková konstrukce. Exhibiční vystoupení Future pak dokonala i ukázkově sehraná přesilovka s gólem na konci.

Zlomový moment však měl teprve přijít. Trestný úder, jakoby spadlý z nebe, vrátil domácím naděje. Těsně před hranicí Rytychova brankoviště rozhráli Pavel Bouška s Jirounkem gólovou akci. A následovala rychlá smršť. Během necelých pěti minut bylo díky všudybylovi Jiřímu Bouškovi srovnáno, Future nepomohl ani time-out.

Publikum v mladoboleslavské hale ožilo, florbalový fanoušek u televizní obrazovky se radoval nad krásným zápasem. Téměř ztracené body měla Mladá Boleslav na dosah…
Marek Soukup zahrál výborný zápas, ale dlouho to vypadalo, že jeho snažení nebude efektivní. Nakonec to byl právě on, kdo utišil mladoboleslavskou halu. Po dvou břevnech a několika skvělých samostatných akcích v průběhu zápasu, se dvě minuty před koncem dočkal. Na konečných 7:6 upravil chladnokrevným zakončením pod břevno Korábovy branky.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*