V sobotu se hraje závěrečné extraligové kolo. Soutěž se ale netradičně uzavře až další den. Týmy Future a Havířova totiž čeká v neděli ještě dohrávka šestnáctého kola. Klub Future musel zvolit náhradní termín, protože v původním lednovém uvolnil prostor pro televizní duel.

2. 3. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Prezident Future: Asi to není správné

 



„Není to standardní ukončení soutěže a asi to není ani ten nejsprávnější způsob,“ myslí si Marek Jaroch, prezident klubu SSK Future. „My jsme ale neměli na vybranou. Museli jsme jednat rychle a nenašli jiný termín,“ prohlásil Jaroch.

Klub Future musel řešit náhradní termín pro zápas s Havířovem kvůli lednovému televiznímu duelu Tatranu s Mladou Boleslaví. Ten se na přání televize přesunul do stejné haly a stejného termínu, ve kterém měly proti sobě nastoupit Future a Havířov.

„Naší podmínkou pro to, abychom pustili Tatran na Spartu, bylo, že budeme zápas s Havířovem hrát v domácím prostředí. Vzhledem ke vzdálenosti jsme nemohli hrát v týdnu a o víkendech nebylo v hale místo. Tahle možnost nám zbyla jako jediná varianta. Nabídli jsme ji ligové komisi a ta s ní souhlasila,“ uvedl Jaroch. „Nemám z toho přesunu radost. Jsou to jenom starosti navíc, budeme mít taky trochu komplikace s organizací,“ doplnil Jaroch.

Prezident pražského klubu Future ovšem uznal, že by pozdní doba posledního utkání extraligy mohla svádět k myšlenkám na výběr soupeřů pro play-off. „Teoreticky by to mohlo být možné, ale vzhledem k postavení v tabulce si nemyslím, že by někdo mohl získat výhodu. Karty už jsou víceméně rozdané. Jestli Tatran nezaváhá ve Vítkovicích, tak prakticky nebude o co hrát,“ dodal Jaroch.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*