Poslední hlasování o muže kola mělo jasného vítěze. Za svůj bravurní výkon, kterým přispěl k cennému vítězství nad Tatranem, si vaše ocenění odnesl chodovský gólman Jan Barák. Osmé kolo Barák vynechá, protože ve Švýcarsku hájí české barvy v dresu juniorského národního týmu. Na dálku ale tipuje, jak by mohly víkendové duely dopadnout.
9. 11. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Víkend očima Jana Baráka

 



Bohemians – Liberec

vs.

S ohledem na tabulku, ve které jsou Liberečtí před námi, budu držet palce Bohemians. Můj přítel Radim Křenek odpustí. Bojím se však, že jen má přízeň klokanům k bodům nepomůže a zvítězí zkušenější Liberec.
Tip: 2, Kurs: 1,90

Třinec – Chodov

vs.

Třineckým bude chybět střelec Curney a já naprosto důvěřuji svým spoluhráčům a věřím,že si z města Martina Vojtka odvezeme všechny tři body.
Tip: 2, Kurs: 2,00

Future – Havířov

vs.

V souboji brankářů zvítězí český Henri Toivoniemi. Havířov se sice zvedá, viz minulý souboj na Pepinu, ale na mladíky z Future to nejspíš stačit nebude.
Tip: 1, Kurs: 1,65

Tatran – Pardubice

vs.

Tatran už další výsledkové faux pas nedopustí. Perníkáři šeredně doplatí na předchozí bodové ztráty Střešovic.
Tip: 1, Kurs: 1,55

Pepino – Brno

vs.

Tradiční moravské derby, ve kterém, podle mého, v koncovce těsně zvítězí domácí.
Tip: 1, Kurs: 2,10

Jak poskládat základní sestavu do Florbal.cz extraligy
Brankář:
Jiří Pelcman (Chodov)
Obrana: Martin Vladař (Vítkovice), Milan Garčar (Tatran)
Útok: Petr Novotný (Mladá Boleslav), Radim Křenek (Liberec), Petr Klauda (Chodov)

„Můj brankářský kolega Jiřina jistými zákroky nasměřuje Chodov k důležitému vítězství. Věřím v slangové „zavřeno“ (úsměv).
Vladař zkušeně diriguje obranné vítkovické řady, má skvělý herní přehled a určitě nějaký ten bodík proti Petisově Bolce udělá. Skvělý ofenzivní obránce Garčar určitě podpoří tatranský útok nějakou brankou a nechá po ní promluvit svůj oslavný luk.
Novotného můžeme nazvat mladoboleslavskou mašinou na góly. Ve dvojici s kanonýrem Volfem bude vítkovickým obráncům zle zatápět. Křenek je výborně technicky zdatný útočník s plouživou, ale zato přesnou střelou. Navíc je hubené tintítko, takže vašemu týmu nehrozí bodová újma v podobě zbytečných vyloučení. Chodovský dříč a bavič v jedné osobě Klauda kromě tradiční černo-černé práce přidá proti třineckým ocelářům nějaký ten bodík a protrhne tak svou prachbídnou sedmizápasovou bilanci 0+0. Na dálku budu držet palce (úsměv).“


Tiket Jana Baráka pro Salmingbet
Muž sedmého kola vsadil spíš na favorizované týmy tohoto víkendu. Nejvyšší kurz se na jeho tiketu objevuje v případě vítězství domácího Pepina nad brněnskými Buldoky.

Kurzy na jednotlivé zápasy:
1,90 x 2,00 x 1,65 x 1,55 x 2,10
Výsledný kurz: 20,41
Možná výhra při vsazených 100,- Kč: 2041 Kč
Zkusíte si porovnat svoje tipy s Janem Barákem? Přihlaste se do tipovačky SalmingBet.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*