V poslední volbě muže kola, ve které hlasovalo více než tisíc čtenářů, zvítězil nakonec gólman pražského týmu SSK Future Michal Rebro. Ten pomohl svému týmu k vítězství nad Pardubicemi 7:3 a zajistil si tak výhru v naší anketě. A jak vidí šance extraligových celků v duelech příštího víkendu?
29. 11. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Víkend očima Michala Rebra

 



Future – Vítkovice

vs.

Budeme chtít potvrdit vedoucí pozici v tabulce Fortuna extraligy.
Tip: 1, Kurs: 2,10

Třinec – Bohemians

vs.

V souboji dvou bezbodových týmů budu více věřit hostujícím klokanům, pod novým trenérem se budou chtít hráči ukázat, a tak v souboji s produktivnějším útokem Třince uspěje lepší obrana FbŠ v brance s Kafkou.
Tip: 2, Kurs: 2,25

Pepino – Chodov

vs.

Domácí se vezou na vítězné vlně, po povinném vítězství nad Bohemians porazili v poháru rivala z Havířova. Chodov minule doma zaváhal s Brnem a to se podepíše na jejich sebevědomí…jsem zvědav, jak se předvede mladý gólman Barák proti ostrostřelcům z Pepina…
Tip: 1, Kurs: 1,75

Tatran – Havířov

vs.

Tatranu se nestane, aby přišel dva zápasy po sobě o body. Stejně tak, jako Bedla nezůstane dva zápasy v řadě bez jediného bodu. Havířov se trápí a proti Tatranu ho čeká přetěžký zápas, který mladíci okolo Pavla Kožušníka nezvládnou…oproti zápasu z minulé sezóny zde Havířov nezíská ani bod.
Tip: 1, Kurs: 1,45

Liberec – Brno

vs.

Liberec se doma muže opřít o početnou diváckou podporu a v brance o výborného Mitrovského. Utkání by mohlo dospět do prodloužení, kde už to bude o štěstí. Jsem zvědav na výkon Saláta, který bude hrát proti Brnu, kde v minulosti nějakou tu sezónu odehrál….držím mu palce.
Tip: 0, Kurs: 4,20

Jak poskládat základní sestavu do Florbal.cz extraligy
Brankář:
Tomáš Kafka (FbŠ)
Obrana: Michal Trunkát (Pepino), Michal Kotlas (Brno)
Útok: Petr Salát (Liberec), Milan Fridrich (Tatran), Dan Šebek(Future)

„Pokud bude mít Tomáš Kafka den, tak bude základem pro první letošní body Bohemians. Na jeho zkušenosti budou Bohemians v bojích o záchranu spoléhat a nejinak tomu bude i v Třinci.

Trunkátovy střelecké pokusy by mohly na chodovskou obranu platit a v přesilovce určitě nějaký ten bodík přidá. Michal Kotlas rád útočí a prověřuje gólmany soupeře. Uvidíme, jestli vyzraje i na Mitrovského.
Petr Salát hraje ve velké formě a teď bude mít navíc velikou motivaci. Milan je velký hráč a svým přehledem a bojovností bude na Havířovské platit. Z jeho přihrávek už to Bedla nemá moc těžké. Po návratu z úspěšného MS juniorů má Dan Šebek skvělou formu, kterou prokázal v pohárovém utkání s Bolkou.“


Tiket Michala Rebra pro Salmingbet
Muž desátého kola Michal Rebro při volbě svých tipů zariskoval a vsadil u zápasu Liberec – Brno na remízu. Kurz 4,20 mu tak pěkně navýšil výši možné výhry.

Kurzy na jednotlivé zápasy:
2,10 x 2,25 x 1,75 x 1,45 x 4,20
Výsledný kurz: 50,35
Možná výhra při vsazených 100,- Kč: 5035 Kč
Zkusíte si porovnat svoje tipy s gólmanem Rebrem? Přihlaste se do tipovačky SalmingBet.

Foto: archiv


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*