Byl osobností už v Pepinu, které před letošní sezónou opustil. Společně s parťákem Markem Léblem zamířil do Prahy. V dresu Future předvádí skvělé i horší výkony, ale vždy je tím, kdo má zápas v rukou. V play off už nasbíral devět kanadských bodů a zatím je ve vyřazovacích bojích nejproduktivnějším hráčem Pražanů. Pro náš server okomentoval oba zápasy semifinále i situaci kolem "červeného" faulu.
28. 3. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Martin Lukeš: „Chci s Future do finále…“

 



V sobotním zápase jste „smetli“ Tatran 8:3. Výsledek vypadá na jasnou převahu, bylo to tak jednoduché?

Určitě to jednoduché nebylo. Žádný zápas proti Tatranu nikdy nebyl a ještě dlouho nebude jednoduchý. V sobotu jsme do posledního puntíku splnili taktiku danou trenérem a to se vyplatilo. Navíc nás v rozhodujících okamžicích podržela výborně hrající obrana v čele s téměř bezchybným Rytychem.


Máš pocit, že Vás tedy před sobotou podcenili?

Ne, ten pocit určitě nemám. Tatran hrál tak, jak nejlíp v tom zápase hrát mohl a na nás to prostě v sobotu nestačilo.

V neděli jste se naopak nedokázali moc prosadit, jak změnil soupeř taktiku?

Určitě začal hrát aktivněji,jak v obraně tak v útoku. Navíc se oproti sobotě Bolek dobře vyspal a to je s ním potom těžké pořízení… V takový den mu snad ani nejde dát gól a když, tak jenom jeden….

Umíš pojmenovat tu hlavní příčinu Vaší nedělní porážky?

Tak to nemusím vůbec přemýšlet…to je tak, že když se zase špatně vyspí Lukeš,Soukup,Ryneš a Krupička, tak ani vynikající trenér, ,jakým je David Zlatník, nic nezmůže. Tím jsem vlastně odpověděl…nedodržení taktiky, nedisciplína již dříve zmiňovaných špatně vyspaných hráčů, je pro mě jasnou a jedinou příčinou nedělní prohry. Zbytek týmu podal opět výborný výkon…


V závěru utkání byl za faul na Tebe vyloučen hráč Tatranu na 5 minut za hrubost a dostal i červenou kartu. Můžeš popsat, co se stalo?

Ono vlastně ani není o čem moc povídat….úkol zněl jasně! Zlikvidovat kohokoliv, kdo nám šáhne na brankáře. A já si koledoval už druhý zápas,ale to prostě k play-off patří… Dostal jsem krosček od Garčara nebo Fridricha no a červenou dostal úplně někdo jiný, tak nevím….Situace byla dost nepřehledná , bylo tam hodně hráčů a já stal přímo před Bolkem…a snažil se dostat balon do brány…. za každou cenu .. přirozeně přišel trest,ale jak už jsem řekl, s tím se v play-off musí počítat, já taky nehraju v rukavičkách,vždyt se hraje o postup do finále…

A jaký byl cíl Vašeho týmu před play off?

Určitě přejít čtvrtfinále. To byla alespoň pro mě a Marka povinnost !!!

Poslední otázka – jak vidíš další zápasy příští víkend ve Vašem domácím prostředí?

Chci s Future do finále,určitě chceme vyhrát,na nic jiného doma nemůžeme myslet!!! A ani nemyslíme!!!

Ilustrační foto: MUDr. Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*