11. 12. 2012 Superliga (13) KOMENTÁŘŮ

Tatran zve Havířov do řeznické arény. Bude se hrát o párky

 



Netradiční náplň měli týden před posledním domácím zápasem obránci Tatranu Michal Podhráský a Filip Ullmann. Oba totiž museli jedno ráno velmi brzo vstávat, aby pomohli místnímu střešovickému řezníkovi vyrobit 54 párků.

Že to nedává smysl? Ale ano, dává. Tatran totiž na jeden den přejmenuje svou halu na „Arénu řezníka Hudery“ a o párky, které pražští beci vyrobili, se bude v neděli hrát. Pravidla jsou jasná: pokud vstřelí Tatran alespoň 10 branek, zůstanou uzeniny ve Střešovicích, pokud ne, odveze si je Torpedo do Havířova.

Uzenářské pochoutky čekají navíc i na nejlepší hráče zápasu nebo na diváky. Vynikající párky se totiž budou podávat i o samotném zápase, prvních 54 diváků na ně navíc dostane 50% slevu. „Chtěli jsme se zábavně rozloučit s rokem 2012,“ říká prezident Tatranu Martin Vaculík o nevšední akci. „Určitě budeme mít o motivaci postaráno. Těším se, že se natláskám jako řeznický synek,“ těší se Ullmann.

Vyhlášené Huderovo řeznictví funguje v Praze 6 už od dob císařství. Pokračovatel rodu Tomáš Hudera si zakládá zejména na poctivosti a výrobcích bez přidaných „éček“. Můžete ho vidět i v několika dílech pořadu Peklo na talíři, který běží na stream.cz.

Další překvapení čeká na diváky při příchodu do haly. Bude to maso…


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Martin napsal:

    havířovu by mohl ceny dávat malej hudera 😀

  • Floyd napsal:

    Dětinské, ještě že není sponzorem místní pohřební služba, nevím co by se pak rozdávalo.

    • sun napsal:

      anbo by mohl být sponzorem nějaký kickbox club a dávali by takovým jako ty zcela zdarma tečku mezi oči a kopanec do řiti…
      Bože, do čeho jsi to vložil?

  • petr napsal:

    Ani snad né dětinské ale ubohé! To budete prodávat párky pokaždé při turnajích Tatranu? Snad třeba konečně seženete fanoušky!Ovšem filmové hvězdy do reklamy zapadly bezvadně!Napoleón sice byl malý ale né tak obtlouslý.Ten by určitě se nedral do repré co?

  • Miro napsal:

    To je neuvěřitelné tahle ignorace vás, co sem píšete tyhle idiotský příspěvky co haní snahu udělat něco pro diváky. Ukažte mi jiný klub, který se takhle snaží pro své fanoušky něco vymyslet a odvděčit se jim za jejich podporu? Udělali něco takového? Shut up ubožáci..

    • Floyd napsal:

      Tady jde příteli spíš o sport jako takový. Nápad ve smyslu dostaneš desítku párky zůstanou doma, nedostaneš desítku tak si je jupííííííí odvezeš do Havířova mi trochu zavání podceňováním a znevažováním soupeře. Dají se použít i jiné reklamní tahy pro diváka, jako např. ke vstupence dva parasy zdarma ap. Mimochodem by asi domácím pořadatelům nějaké párky zbyly. Ta pohřební služba byla samozřejmě nadsázka vy chytráci.

  • jonas napsal:

    Vtipne a napadite! Smekam;)

    • bedlák napsal:

      přesně je to super.. . zas to miro nepřeháněj, tatran to na základní část s divákama rozhodně nehrotí, ale tohle je bude zdá se paráda.. ;]

  • Miro napsal:

    Nehrotí, máš pravdu.. Akorát například pro diváky vytvořil akci na utkání základní časti – Severskou výzvu – kterou tady ještě nikdy nikdo za 20 let nevytvořil 😉 To musela být vyloženě pohodička u příprav a diváci se nudili 😀

  • Vajcka napsal:

    Trochu v tom vidim i slangovost. Kolik „parku“ chce Havirovak a kolik Prazak, kdyz si dole v hale objedna dva parky? 🙂 2 nebo 4 nozicky? 😉

  • Miro napsal:

    Dobre Vajcka, dobre ty 😀 😀

  • petr napsal:

    docela dobrý nápad řezník bude mít kšeft za prodaný párky,fanoušci jistě nějakou uzeninku koupí hráči dostanou dobrou párkovou nadílku.Ale děláme to pro fanošky,že?Ubohost.Jardo taky zvete do KLADNA na párky?Bude Zahy roznášet v košíčku párečky to se budeme těšit!

Napsat komentář

*