12. 2. 2013 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Už jsem myslel, že nosím smůlu, říká Jan Hněvkovský

 



Góly vyměnil za černou práci. V Mladé Boleslavi si ale zatím stěžovat nemůže. S týmem hraje v elitní čtyřce a mluví se o tom, že Billy Boys mají nejlépe vyladěný tým za poslední léta. Jan Hněvkovský však přiznává, že od sebe čekal víc.

Byl to zápas jako řemen! Mladá Boleslav vedla na Tatranu už 6:2, jenže deset minut před koncem najednou prohrávala 6:7. Jiný tým by asi tenhle vývoj zlomil. Jenže Mladá Boleslav je v laufu.

„Porazit během jednoho víkendu Chodov a Tatran je super vzpruha. Vítězství s Tatranem je o to cennější, že jsme se nesložili a zápas převrátili zpět na naší stranu,“ ví Jan Hněvkovský.

Jenže své výkony zatím kritizuje. „Asi jsem v Boleslavi ještě rozhodně neukázal, co umím,“ přiznává. „Věřím, že dokonce základní části a v play off konečně zahraju podle představ a snad začnu i dávat góly. Zatím chybí takové to pomyslné štěstíčko,“ směje se.

Na dálku sledoval i své bývalé spoluhráče s Bohemians. Ti ale v Brně asi definitivně přišli o účast v play off.

„Když jsem odešel, tak Bohemka začala šlapat. Říkal jsem si, jestli nenosím smůlu. Škoda, že to teď nedotáhli,“ říká Jan Hněvkovský.

Narozdíl od „klokanů“ si play off zahraje a v Mladé Boleslavi si oddechl, že tým dokáže vyhrávat i s ním v sestavě.

„Za ta poslední vítězství jsem hodně rád. Po mém příchodu jsme neměli přesvědčivé výsledky. Říkal jsem si, jestli nenosím smůlu,“ přemýšlí.

Teď mají Billy Boys velkou šanci zaútočit i na první místo. „Samozřejmě, šance předskočit Vítkovice vskutku je. Ale je to o tom, jestli dokážeme vyhrát všechny tři zbývající utkání. Ale stejně tak můžeme skončit čtvrtí. Záleží jen na nás,“ říká muž, který post střelce vyměnil za černou práci ve třetí lajně.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*